Edita Aradinović na svadbi u Parizu, oko nje samo lete novčanice, zadobila i povredu! (FOTO)

02.11.2021

08:55

0

Pevačica je na svom nalogu na Instagramu pokazala koliko je zaradila i šta joj se desilo

Edita Aradinović na svadbi u Parizu, oko nje samo lete novčanice, zadobila i povredu! (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nije retkost da naši pevači idu u inostranstvo gde za dobru svotu novca pevaju na svadbama. To je učinila i Edita Aradinović. Mnoge je iznenadilo da vide nju da peva na svadbi, s obzirom na to da ne snima pesme koje su za takav vid veselja, ali kako ima dobre vokalne sposobnosti, nije čudno da su mladenci poželeli baš nju da im ulepša poseban dan.

Pevačica je pevala iz sveg glasa, a za to je bila i nagrađena. Kako se moglo videti na njenom nalogu na Instagramu, novčanice su samo letele oko nje, a ona nije prezala od toga da uzima od svih koji su joj davali. 

- Pamtiću ovaj put u Pariz iz više razloga. Prelepo i poučno iskustvo! Hvala vam i drago mi je da sam bila deo vašeg veselja i hvala što ste me čuvali kao svoju - napisala je Edita, a onda otkrila i kakve je povrede zadobila.

Ona je, naime, pala i povredila nogu, pa se požalila svima.

Instagram printscreen/editaaradinovic
 

- A ovo je peh koji se desio u lepom Parizu! Malo sam pala! Razbili smo maler, pa šta sad, idemo dalje! Bitno da nam je bilo lepo i veselo - napisala je Edita koja je stavljala led na ranu, a onda pitala svoje pratioce kako da istu zaleči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike