Kal Pen priznao da je homoseksualac: Priželjkujem veliko venčanje!

01.11.2021

17:52

0

Autor: Marija Mitić

Od porodice i najmilijih dobio je samo podršku

Kal Pen priznao da je homoseksualac: Priželjkujem veliko venčanje!
profimedia-0488064227 - Copyright Profimedia

Glumac indijsko-američkog porekla, Kal Pen, najpoznatiji po ulozi u filmu "Harold & Kumar", priznao je da je homoseksualnog opredeljenja.

On ima i verenika sa kojim živi više od 10 godina i ne krije da je veoma srećan. U intervjuu za magazin "People", Kal je priznao da mu nije bilo teško da svojoj porodici otkrije da je gej kao i da su oni na ovu vest dobro i mirno reagovali.

Profimedia
 

- Znam da ovo zvuči šaljivo, ali istina je: kada ste već rekli svojim indijskim roditeljima i južnoazijskoj zajednici da nameravate da postanete glumac, stvarno su svi razgovori koji slede nakon toga laki - Kaže šaljivo glumac i dodaje:

- Njihova reakcija je bila - Da, dobro. Imao sam podršku od svih. To je divna stvar. Znam da svi imaju različita iskustva s tim i stoga se definitivno osećam vrlo srećno.

Kal je počeo i sa planiranjem venčanja, a priželjkuje veliko svadbeno veselje, kako to obično i biva u Indiji.

Profimedia
 

 - Očito sam veren za muškarca i naše porodice će biti tamo na venčanju. Sada je veliko neslaganje hoće li to biti veliko venčanje ili malo venčanje. Još je iskazao želju da to bude jednostavno i brzo, te da ceremoniji prisustvuju samo roditelji. Dakle, moramo se naći na pola puta - kazao je Pen za pomenuti magazin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike