Pre ću živeti sa posledicama nego u lažima i strahu: Džošua Baset se ne kaje što je "izašao iz ormara"

15.08.2021

18:49 >> 13:26

0

Autor: M. Mitić

Američki pevač i glumac je početkom maja prilikom jednog intervjua otkrio da je homoseksualnog opredeljenja

Pre ću živeti sa posledicama nego u lažima i strahu: Džošua Baset se ne kaje što je "izašao iz ormara"
Džošua Baset, Foto: Profimedia

Američki pevač i glumac Džošua Baset navodno je slučajno, početkom maja, prilikom jednog intervjua otkrio da je homoseksualnog opredeljenja.

On međutim kaže da je bio svestan šta izgovara te da se nimalo ne kaje što je “izašao iz ormara”.

Džošua Baset, Foto: Profimedia

– Nisam se šalio. Ceo intervju je snimljen mnogo pre nego što je objavljen, tako da tu nije bilo dvoumljenja i mesta za grešku. Stojim iza svega što sam rekao. Iako sam bio svestan da će to imati određene posledice, izabrao sam da živim sa tim posledicama pre nego da živim u lažima i strahu. Nekad voliš jedno, nekad drugo, nekad ne voliš ono što si mislio da voliš, a nekad je slučaj takav da si oduvek znao istinu negde u sebi. Volim činjenicu što LGBTQ+ zajednica prihvata sve. Nemojte nikada da dozvolite da vam bilo ko kaže da ljubav nije ljubav. Ti koji vam to govore, njima je ljubav najpotrebnija – istakao je pevač za “GQ”.

Podsećanja radi, mladi američki pevač je pričajući o kolegi Hariju Stajlsu, njemu udelio niz komplimenata, pa otvoreno priznao kog je seksualnog opredeljenja.

Hari Stajls, Foto: Profimedia

– Mislim da je on veoma fin dečko. Ne priča mnogo, ali kad kaže nešto onda je to nešto ima težinu. On je baš kul. Uostalom, ko ne misli da je Hari kul?! A pored toga je i jako privlačan. Baš je šarmantan. Puno toga mi se sviđa na njemu. Pa, pretpostavljam da je ovo video klip u kom priznajem da sam gej!

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti