Riki Martin je gej, a izlazio je i sa ženama: Bio sam zaljubljen u njih, nisam ih zavaravao!

04.06.2021

19:38 >> 19:28

0

Autor: Marija Mitić

Latino zavodnika ranije su privlačile i žene

Riki Martin je gej, a izlazio je i sa ženama: Bio sam zaljubljen u njih, nisam ih zavaravao!
Copyright Riki Martin Profimedia

Pevač Riki Martin rastužio je ženski rod 2010. godine, priznanjem da je gej.

Od tada pevač javno eksponira svoje partnere istog pola, a od 2018. je i u homoseksualnoj bračnoj zajednici. Latino zavodnik ima i naslednike, a ono što zbunjuje javnost jesu hetero veze koje je pevač imao pre ovog priznanja.

Mešutim, Riki ističe da nijednu ženu nije zavaravao te da je među njima uvek  bilo hemije.

– Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao – rekao je on za magazin People.

Pevač je zatim priznao da li se kaje što ranije u javnosti nije “izašao iz ormara”.

-Mnogi me pitaju da li bih učinio nešto drugačije. Pa možda bih pre 2010. godine u intervju, kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji, otkrio da sam gej. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam ja, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti – rekao je Riki za pomenuti medij.

Podsetimo, Riki Martin je od 2018. godine u braku sa Džvanom Jozefom, sa kojim ima četvoro dece koje je rodila surogat majka. Na popisu devojaka ovog lepotana, u koje je bio zaljubljen pre nego što je obelodanio da je gej, našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabrijela Sabatini.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike