Imala sam bljak osećaj u stomaku, veliki pritisak: Vesna Đogani o navodima da ju je Đole varao

30.10.2021

15:56

0

Pevačica je objasnila da joj nisu prijale priče da joj suprug nije veran, ali da mu je u dubini duše verovala

Imala sam bljak osećaj u stomaku, veliki pritisak: Vesna Đogani o navodima da ju je Đole varao
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Vesna Đogani još jednom je otvoreno pričala o navodima da ju je suprug Đole Đogani navodno prevario sa bliskom prijateljicom. Kako je objasnila, mučila su je razna pitanja, ali u u dubini duše verovala svom partneru.  

- Nikad ja nisam lagala o tome, izašla sam baš nervozna pred medije, pričala o tome, Đole je bio u fazonu: „Gde izlaziš sad da daješ intervju, to niko normalan ne radi”?! Tada sam rekla da sam dužna da to uradim, osetila sam potrebu, jer sam svakodnevno bila pod pritiskom. Nisam se osećala dobro, napravljen mi je haos u životu, bila sam u poziciji da sam morala da opravdam naslove - priča pevačica, pa nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Đole je poludeo, ali ja sam rekla da moram da izađem sa istinom, kakva god da je, morala sam da se pojavim. Ja sam mu verovala, ali dok nije došao kući imala sam poprilično bljak osećaj u stomaku. Ali sam mu verovala, kad te pogledam, ili si me slagao ili znam istinu, nema tu vrdanja, ni levo ni desno - kaže Vesna u emisiji „Magazin In”.

ATAImages/ A.A.
 

 

Podsetimo, ekipa emisije „Paparaco Lova” uhvatila je Đoleta dok se vozio automobilom sa prijateljicom, koju je poljubio u obraz, a u medijima se pojavila vest da je pevač navodno neveran supruzi. Dok istina nije izašla na videlo, pevačica je priznala kako joj nije bilo svejedno da sluša razne priče koje su se ticale ove situacije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike