Vesna Đogani bez dlake na jeziku: Popularnija sam od Đoleta!

15.10.2021

19:34

0

Nakon glasina da je muž vara, pevačica okrenula drugi list

Vesna Đogani bez dlake na jeziku: Popularnija sam od Đoleta!
djogani_spot_11092019_0020 - Copyright ATAImages/ A.A.

Bračni par Vesna i Đole Đogani uvek idu u paru - bilo da su to nastupi, emisije ili odlazak na kafu. No, očigledno je da ova popularna plavuša voli i kada ode negde sama, što je mnoge iznenadilo. 

Ona je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da joj mnogo pomaže kada je sama jer se tako oslobađa treme, ali i njen lik dolazi do izražaja. No, priznaje, lakše joj je kada je sa Đoletom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Drugačije mi je bez Đoleta, jer prosto kada smo u paru ako baš taj dan nisam raspoložena za priču, prepustim sve njemu- rekla je Đoganijeva u "Grand magazinu" i kroz smeh priznala da svojevremeno denser nije mogao da dođe do reči od nje.

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste to što Vesna smatra da je popularnija sada od Đoleta.

- Jesam, da i to mi prija - ispričala je Vesna, te dodala da su joj u tome mnogo pomogle društvene mreže, a pogotovo TikTok.

Ipak, Đole ne propušta priliku da iskritikuje svoju dragu.

- On je opušten po pitanju toga što sam ja sad popularnija od njega, ali znaš kako me je spustio. Jednom mi je čak rekao 'Dočekala si to posle dvadeset godina' - ispričala je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, pre nekoliko meseci ovaj estradni par našao se u žiži javnosti kada su počele glasine da Đole vara Vesnu i to sa ženom koja je njihov blizak saradnik. Međutim, oboje su tu priču demantovali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike