Prve slike slupanog automobila Ane Nikolić: Nakon udesa nastavila je da ga vozi ovakvog! (FOTO)

28.10.2021

13:35

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je napravila udes početkom oktobra, kada je udarila dva vozila

Prve slike slupanog automobila Ane Nikolić: Nakon udesa nastavila je da ga vozi ovakvog! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić početkom oktobra imala je saobraćajnu nezgodu kada je na Voždovcu u Ribničkoj ulici izgubila kontrolu nad vozilom marke "Mercedes" nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil "Škoda fabia" koji je bio parkiran. Nakon toga Ana je nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udarila još jedan automobil koji je bio parkiran, marke "Suzuki svift". To isto vozilo, od siline, udario je u parkirani automobil marke "Golf". Povređenih lica nije bilo, a pevačici je urađen alkotest koji je bio 0,00 mg/ml. 

 

 

U sinoćnoj emisiji "Paparaco lov" prikazan je Anin automobil posle ovog udesa, a sudeći prema kadrovima, cela desna strana "Mercedesa" je slupana.

Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov
 
Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov
 

Kako je dalje zabeležila ekipa ove emisije, Ana je nastavila neko vreme da vozi slupani automobil, a uhvatili su je i u sukobu sa jednim vozačem, kada je umalo napravila još jedan udes, kao i da se parkira na zelenoj površini.

Podsetimo, nakon ovog incidenta Ana se obratila javnosti putem Instagrama gde je objasnila kako je došlo do sudara.

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednim novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića, što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je, izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka - napisala je Ana.

Printscreen Instagram/ Ananikolicofficial
 

Ostatak kadrova "Paparaco lova" i Aninog slupanog automobila, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike