Posle Ane, oglasio se i električar: Krivo mi je što je predstavljena kao rasturačica braka

13.10.2021

14:23

0

Pevačica je istakla da ona i Dejan imaju čist prijateljski odnos, a njenih reči pridržavao se i dotični gospodin

Posle Ane, oglasio se i električar: Krivo mi je što je predstavljena kao rasturačica braka
Copyright Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Kako su se u javnosti pojavile spekulacije da je Ana Nikolić u vezi sa oženjenim Dejanom Nikolićem, pevačica je reagovala veoma burno, te svojim pomalo dvosmislenim odgovorima istakla da između nje i dotičnog gospodina, koji je po struci električar, ne postoji ništa više od prijateljstva, a sada se oglasio i on, te ispričao svoju stranu priče. 

Iako je prvobitno izjavio da čeka da se Ana oglasi i da o njihovom odnosu sam ne želi da komentariše, sada je njegova izjava dobila potpuno drugačije značenje.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio - započeo je Dejan, a potom se osvrnu na veoma prisnu fotografiju sa pevačicom:

- Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama.

Osim toga, Dejan smatra da je Ana pogrešno predstavljena u medijima, te da mu je zbog toga i te kako žao.

- Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme. Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio - zaključio je Nikolić za Telegraf.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Ani Nikolić nimalo nisu prijali navodi da je sa Dejanom u vezi, te je odlučila da se oglasi povodom ovoga i stavi tačku na spekulacije.  

- Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - rekla je, između ostalog, Nikolićeva za pomenuti medij. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike