Rasta služi kaznu, ali se od ćerke ne odvaja: Ovako sada izgleda njegova naslednica koju je dobio sa Anom Nikolić (FOTO)

21.10.2021

13:52

0

Iz dana u dan sve više raste i menja se, a jedno je nasledila od majke

Rasta služi kaznu, ali se od ćerke ne odvaja: Ovako sada izgleda njegova naslednica koju je dobio sa Anom Nikolić (FOTO)
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta je pre izvesnog vremena počeo da služi kaznu kućnog zatvora sa nanogvicom, ali i pored toga, on ima pravo da radi i izlazi napolje sat vremena, uvek u isto vreme. Reper ovo očigledno koristi kako bi proveo kvalitetno vreme sa svojom naslednicom Tarom, koja je njegov centar sveta.

Rasta je Taru dobio sa pevačicom Anom Nikolić, a iako njihova romansa nije potrajala, njih dvoje i dalje zajedno vode računa o ćerki. Oni se brinu da njoj ništa ne fali i da ne oseća kao da su joj roditelji razdvojeni, a uvek su tu zabavne aktivnosti.

Tako je Rasta otišao sada sa ćerkom u igraonicu gde su se, kako je pokazao na svom nalogu na Instagramu, ludo zabavljali. Oni su igrali razne igre, a kada je došlo vreme da se krene kući, zabava se nije završila.

Naime, reper je pokazao da njegova naslednica uživa i u kuhinji da provodi vreme i da pomaže u pripremanju hrane. Ono što je primetno kod nje jeste da je od majke Ane nasledila lepu, dugu smeđu kosu. 

Instagram printscreen/stefanrasta
 

Podsetimo, Tara je nedavno krenula i u vrtić, što je njena majka pokazala na društvenim mrežama, a to je za njih porodično bio veliki i važan dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike