Krisi Tajgen: Uopšte nije loše dočekati Novu godinu trezan

02.01.2021

16:35 >> 18:14

0

Manekenka se u potpunosti odrekla alkoholnih pića i sada se, priznaje, oseća mnogo bolje nego pre

Krisi Tajgen: Uopšte nije loše dočekati Novu godinu trezan
Copyright Krisi Tajgen Profimedia

Kristi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend 2021. godinu dočekali su u u društvu pijatelja Džen Atkins i Majka Rozentala. U objavama i brojnim storijima na društvenoj mreži Instagram pokazali su kako se kod njih slavilo, a lepotica je naglasila da tom pilikom nije popila nijedno alkoholno piće. Tokom žurke, ,,ispaljivali” su lepe želje i levo i desno, kako jedni za druge, tako i celom svetu.

Pročitajte još:

Međutim, priznanje lepotice privuklo je najveću pažnju.

– Želimo vam srećnu 2021, zdravlje, pregršt lepih trenutaka, radosti, pozitivnih vibracija – poručili su Krisi i Džon, identično ukrašenih lica.

– (Ljušteži zelenu jabuku) Rolnice sa cimetom i ja zajedno ulećemo u Novu, treznu godinu! Baš je luda žuka, zar ne? – nastavila je Krisi, koja je nešto ranije svojim fanovima pokazala i knjigu koja joj je pomogla da donese ovu odluku.

– Dobila sam je za rođednan (30. novembra). Dosta sam se glupirala i osećala odvratno. Nisam mogla da spavam, pila bih i preko dana pa bila umrona već oko šest…

– Dakle, svima vam je preporučujem (knjigu), ako ništa drugo, dobra je i samo za pročitati – istakla je lepotica.

U pitanju je, inače, ,,Quit like a woman: The Radical choice to not drink in a culture obsessed with alcohol”, Holi Vitaker.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike