Krisi Tajgen se zbog gubitka bebe odala alkoholu! Mesecima je pila, sada je otkrila u kakvom je stanju

06.09.2021

10:45 >> 10:10

0

Autor: D. Božović

Bivša manekenka se zbog porodičnih problema često opijala, padala je u depresiju, a zbog nove objave dobila je veliku podršku fanova

Krisi Tajgen se zbog gubitka bebe odala alkoholu! Mesecima je pila, sada je otkrila u kakvom je stanju
Copyright Krisi Tajgen, Foto: Profimedia

Supruga pevača Džona Ledženda, Krisi Tajgen, utehu je našla u alkoholu zbog porodičnih problema koji su je zadesili. Naime, ona je prošle godine u 20. nedelji izgubila bebu, a kasnije se našla usred skandala zlostavljanja još iz 2011. godine.

Sve je ovo rezultiralo da se oda alkoholu, a bivša manekenka se sada pohvalila fanovima da je skoro dva meseca potpuno trezna. Naime, ona je objavila sliku sa decom dok se igraju iz opis koji je raznežio sve.

Krisi Tajgen, Printscreen Instagram/chrissyteigen

– 50 dana sam trezna! Trebalo je da budem godinu dana, ali sam ponekad znala da popijem koju času vina. Ovo je najduže do sada da sam trezna. I dalje ne znam hoću li ikada ponovno piti, ali znam da mi alkohol više ne služi na bilo koji način. Ne zabavljam se, ne plešem, ne opuštam se. Razbolim se, zaspim i probudim se bolesna, propustivši ono što je verovatno bilo zabavno. Pre mi je uz alkohol bilo zabavno i cenim svakog ko može odgovorno da uživa! Ovo mi je takođe, treći dan u ovoj nedelji da treniram, što je za mene jako čudno – napisala je Krisi na Instagramu, a onda su usledile brojne poruke podrške njenih pratilaca.

– Ponosna sam na tebe! Najbolja odluka ikada. Možeš ti to – stoji u komentaru jednog fana.

Krisi Tajgen Profimedia

– Hvala ti što si podelila ovo s nama. I ja sam shvatila kako alkohol više nema svrhu u mom životu, ali mi je ponekad teško izdržati bez njega. Hvala ti što si me inspirisala – glasilo je još jedan komentar koji se našao ispod objave manekenke.

Krisi Tajgen, Foto: Profimedia

Pomenuta objava je pogledana skoro tri miliona puta, te je prikupila preko 300.000 lajkova za manje od 24 časa.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike