Krisi Tajgen sve vreme je uz Kim, otkako je odlučila da se razvede od Kanjea: Procvetala je, izlazi i širi krug prijatelja!

22.04.2021

06:15 >> 07:20

0

Do Vesta je, s druge strane, teško doći. Prema njenim rečima - svako ko ga zna, svestan je da reper ume da nestane s vremena na vreme, pa tako i sad

Krisi Tajgen sve vreme je uz Kim, otkako je odlučila da se razvede od Kanjea: Procvetala je, izlazi i širi krug prijatelja!
Copyright Krisi Tajgen „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" screenshot

Krisi Tajgen progovorila je javno o razvodu dugogodišnje prijateljice Kim Kardašijan, od repera Kanje Vesta. Kao gošća emisije „Watch What Happens Live”, otkrila je da su njih dve i dalje često u kontaktu, ali da je do njega teško doći, kako je ponovo „nestao”, kao što često i ume da uradi.

– Više sam ja u kontaktu s Kim, nego što je Džon (Ledžend, njen suprug) sa Kanjeom. Ko zna Kanjea, zna i da on ume tako da… Nestane – nasmejala se ona, pa dodala: Veoma je teško stupiti u kontakt sa njim.

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Zvezda serijala „U korak s Kardašijanovima”, objašnjava njena drugarica, trenutno uživa u izlascima i upoznavanju s ljudima.

– Baš se dobro provodi. Procvetala je. Mnogo je srećnija. Okrenula je novi list. Uživa u izlascima, upoznavanju s ljudima – ispričala je Krisi.

Inače, Tajgenova se dotakla i Megan Markl ovom prilikom, te prijateljske veze koju njih dve neguju. Vojvotkinja od Saseksa izašla joj je u susret u najtežim trenucima, kada je izgubila bebu.

– Divna je, koliko se i priča da jeste. Zaista. Strašno mi je kako jednu takvu osobu svet može da izvrgne ruglu. Oboje su zaista dobri, divni ljudi – prokomentarisala je.

Megan Markl Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike