Ne odvajaju se: Bogdan se preselio kod Cece u vilu na Dedinju? (FOTO/VIDEO)

22.10.2021

11:30

2

Svako ide na svoju stranu, ali se uveče svi vrate na istu adresu

Ne odvajaju se: Bogdan se preselio kod Cece u vilu na Dedinju? (FOTO/VIDEO)
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović ATAImages/ Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović skoro godinu dana je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, a po svemu sudeći, par već živi zajedno u njenoj vili na Dedinju.

Kamere "Paparaco lova" uhvatile su pevačicinog dečka u Ljutice Bogdana u jutarnjim časovima, u trenutku kada je napustio kuću. On se uputio u jedan tržni centar, bio u šopingu i sreo se sa prijateljima, Bogdan se ponovo vratio kod Cece.

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Istog dana pevačica se uputila na snimanje emisije „Zvezde Granda” dok ju je dečko čekao kod kuće. Narednog dana, Srejović je iz vile otišao da se vidi sa nekim čovekom, dok Ceca skockana od glave do pete odlazi na još jedno snimanje. Kada je došlo veče, svi su se posle zavšrenih obaveza vratili na istu adresu na Dedinju, zbog čega su mnogi posumnjali da se definitivno Bogdan uselio u Cecinu kuću.

Podsetimo, mnoge zanimaju detalji Cecine veze sa Bogdanom, a pevačici su po svemu sudeći ovakva pitanja dosadila, te je dala ironičan odgovor i vešto izbegla dublju priču.

ATAImages/ A.A.
 

Ona je nedavno upitana da li je sa Bogdanom sve okej.

- Ništa nije okej, katastrofa - odgovorila je Ražnatovićka, nakon čega je brzo produžila na snimanje i nije želala dalje da priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike