Sa zadovoljstvom bih ga prošetala kroz grad! Ceca Ražnatović o dolasku holivudskih zvezda u Srbiju

20.10.2021

15:35

0

Pevačica je oduševljena što je svetska faca poput Džonija Depa posetila Beograd

Sa zadovoljstvom bih ga prošetala kroz grad! Ceca Ražnatović o dolasku holivudskih zvezda u Srbiju
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ulozi žirija u Zvezdama Granda, ali ističe da se još uvek nije navikla na svađe kolega, pričanje u uglas i nadvikivanje u studiju. U intervjuu za domaće medije, ona otkriva kako se relaksira po povratku sa snimanja.

- Ja kad odem kući posle snimanja samo sipam piće i kuliram. Ne razgovaram bukvalno ni sa kim - rekla je Ceca za „Grand online“.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Dolazak slavnog holivudskog glumca Džonija Depa u srpsku prestonicu usrećio je mnoge, fanovi su insistirali na autogramu i fotografisanju, a pojedini su mogli i da uživaju u njegovom društvu, a i Ražnatovićka je izrazila oduševljenje zbog toga.

24sedam/Goran Sivački
 

- Naravno da sam obaveštena da je tu. Meni je jako drago kad su u našem gradu svetski poznate ličnosti. Ja želim da ih dođe što više - rekla je folk zvezda i priznala kog holivudskog glumca bi još volela da vidi u srpskoj prestonici.

- Volela bih i da nas poseti Bred, ali iz mlađih dana. Sad ne znam baš kako izgleda, ali iz mlađih dana apsolutno. Sa zadovoljstvom bih ga prošetala kroz grad i sada - rekla je Ceca i dodala da bi neizostavni deo trpeze za proslavljenog glumca bila domaća rakija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike