Mahir Mulalić sa knedlom u grlu o poruci koju mu je majka poslala pre nego što je umrla: Teško mi je...

25.10.2021

11:56

0

Pevaču je ona bila najveći oslonac i podrška

Mahir Mulalić sa knedlom u grlu o poruci koju mu je majka poslala pre nego što je umrla: Teško mi je...
finale_zvezde_granda_26062021_0209 - Copyright Z. K. Munja/ATAImages

Mahir Mulalić pobednik je prethodne sezone talenat šou programe „Zvezde Granda“. U trenutku kada je želeo da gradi karijeru ostao je bez najveće podrške u životu - majke. Naime, on je preskočio jedan krug takmičenja, i uprkos tome što je pravilo da kada se tako nešto uradi, kandidat gubi pravo da nastavi svoje učešće u ovom takmičenju. Međutim, Saša Popović je iskreno verovao u ovog momka i kako je do tada svaki njegov nastup uvek ocenjen sa svih šest glasova, on mu je dao još jednu priliku, da bi Mahir naposletku završio kao pobednik.

Mahir Mulalić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

Zvezda vodilja u svemu što radi mu je bila mama, a tragedija koja se dogodila u pevačevoj porodici ga je samo očvrsnula da ostvari sve svoje snove.

- Majka mi je ustvari bila najveća podrška, njena želja je bila da ja nastavim da se bavim ovim poslom, jer je to nešto što me je uvek radovalo, a samim tim kad mene nešto raduje, raduje i nju - rekao je Mahir u emisiji „Zvezde Granda - Specijal“, a potom otkrio šta mu je majka rekla neposredno pre nego što je umrla. 

Mahir Mulalić Printscreen „Zvezde Granda"
 

- To je jako težak period bio u mom životu, u roku od dva tri dana ja sam se sabrao, stvarno sam imao mnogo toga u glavi , sabrao sam se i rekao idem dalje. Majka mi je nekoliko dana pre smrti poslala malo veću poruku gde mi je poručila: „Bori se za sebe, samo jako. Pošalji mi da čujem to što spremaš“. Jako mi je teško da pričam o ovome - rekao je Mulalić sa knedlom u grlu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike