Elma Sinanović dosad nije imala pojma koliko je popularna? Pevačica otvorila dušu o svemu

30.09.2021

09:13

0

Autor: M. Gudžulić

Uspeh kog je sada postala svesna i te kako je raduje i uživa u njemu do maksimuma

Elma Sinanović dosad nije imala pojma koliko je popularna? Pevačica otvorila dušu o svemu
Elma Sinanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako njene pesme sluša kako starija, tako i mlađa publika, i to u velikom broju, Elma Sinanović priznaje da do sada uopšte nije bila svesna toga koliko je popularna. Od svega je digla ruke i pomišljala kako se mikrofona više nikad neće latiti, jer je dugo baš nigde nije bilo, međutim, producent je verovao u nju, a „Korak do dna" vratio ju je, kaže, iz mrtvih.

- Drugi kažu da je „Korak do dna" najveći hit ove godine, a ja sam tu samo da to potvrdim i pevam. Celo leto sam radila i baš sam zadovoljna. Ne samo da mi se pesma „povampirila", nego kao da me je čovek digao iz mrtvih. Deset godina me nigde nije bilo, nisam se nigde pojavljivala, bukvalno sam digla ruke od svega, ali moj producent je nekako verovao u mene, najviše je on uticao na to da se vratim bavljenju ovim poslom – otvorila je dušu pevačica u „Amidži šouu", ali nije se tu zaustavljala.

 

 

- Zaista sam digla ruke, više nisam želela da pevam. Odustala sam na jedan period, ali on je zaslužan za to što sam se vratila i zbog toga sam mnogo srećna. Zaista nisam ni bila svesna koliko su moje pesme slušane i koliko sam popularna. Ja to tek sad otkrivam, kao da sam tek počela da pevam, i jako mi je drago zbog toga – zaključila je Elma.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike