„Snimaš svoju ženu s nekim drugim?!" Odmah nastao minut ćutanja! Hit ispovest bivše takmičarke „Zvezda Granda"

21.10.2021

15:37

0

Autor: M. Gudžulić

Objašnjavajući šta se desilo, pevačica se i sama nasmejala

„Snimaš svoju ženu s nekim drugim?!" Odmah nastao minut ćutanja! Hit ispovest bivše takmičarke „Zvezda Granda"
Slađa Zubčević printscreen ,,Zvezde Granda" - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Ubrzo nakon što se pojavila na sceni čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda", nekadašnja takmičarka Slađana Zubčević pobrala je brojne simpatije publike. Nedavno, govoreći o tome „kako je prošla" kada je njen suprug jednom prilikom snimao spot u kom je ona bila sa drugim muškarcem, ponovo je uspela da izmami osmehe.

- Vidi mene, žena i po, krupna i, razmišljam, aj' ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smešno pored mene. Prvo sam želela da nađemo modele, da njih snimamo, ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva - počela je u „Grand magazinu" Slađana kroz smeh, te priznala da joj je ipak bilo izuzetno neprijatno, iako je profesionalac u svom poslu.

 

 

- Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja - dodala je ona, koja je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem,a nastavila o tome kako je snimao spotove i mnogim velikim zvezdama.

- Kad si mogao da snimaš razne gole žene i ja sam to podnela možes sad i mene s drugim, rekla sam mu - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike