Nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda" priznaje: Ne volim kad mi pišu da sam seljanka i da pričam kao Rada Manojlović!

16.10.2021

08:39

0

Autor: M. Gudžulić

Svog porekla se, inače, uopšte ne stidi i obožava da provodi vreme na selu, koliko god da joj sada to obaveze u prestonici dozvoljavaju

Nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda" priznaje: Ne volim kad mi pišu da sam seljanka i da pričam kao Rada Manojlović!
Valentina Kuzmanović Printscreen ,,Grand Magazin" - Copyright Printscreen ,,Grand Magazin"

Jedna od mladih nada protekle sezone šoua „Zvezde Granda", Valentina Kuzmanović, ovu je „titulu" osvojila glasom, a posebno pošto je odabrala numeru „Veseli se, srpski rode" tokom takmičenja, kao i skromnošću. U jednom trenutku, važila je i za favorita za pobedu, koju je na kraju ipak odneo Mahir Mulalić.

Odrasla je i živi u jednom selu nadomak Kruševca, za koje smatra da je najlepše mesto na svetu, a iako usled obaveza dosta vremena provodi u prestonici - svom rodnom mestu se uvek rado vraća.

 

 

- Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: „Hvala Bogu, stigla sam". Nisam navikla na gužvu u gradu, ali polako se navikavam - ispričala je u „Grand Magazinu", ne skrivajući to da su je raznih poslova poštedeli, kao najmlađe dete u porodici.

- Imam dve starije sestre koje su više radile, a mene su malo poštedele. Pomagala sam nekad, ali bila sam malo razmažena pa su sestre više radile - objasnila je Kuzmanovićeva, pa dodala kako, iako se ne stidi svog porekla, postoji nešto što joj i te kako smeta.

- Ja se ne stidim svog sela, ali ne volim da čitam komentare gde pišu da sam seljanka, da pričam kao Rada Manojlović - priznala je ona.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike