Od Cece torba, od Saše Popovića 50 evra, a sad gospođa Novka ima nove želje! (FOTO)

12.10.2021

21:43

1

Autor: M. Gudžulić

Trenutno najpopularnija žena iz publike čuvenog talent-šoua volela bi da odputuje

Od Cece torba, od Saše Popovića 50 evra, a sad gospođa Novka ima nove želje! (FOTO)
Novka Vasiljević 2 - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Novki Vasiljević, vernom članu publike „Zvezda Granda", Ceca Ražnatović poklonila je davno obećanu torbu, a sa druge strane, Saša Popović obradovao ju je sa 50 evra. Gospođa ne krije da je ovako nešto od pevačice i očekivala, dok je dobijeni novac „ostavila u kafani".

- Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti - ispričala je ona za „Grand onlajn", pa dodala kako se strpljenje u njenom slučaju i te kako isplatilo, kao i da torbu od tog trenutka nosi na svako snimanje.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Što se tiče novca - sa društvom se lepo počastila u jednom prestoničkom restoranu, čiji naziv ju je zatim naveo da razmišlja o putovanju.

- Izašla sam sa društvom, napali su me da častim. Rekoh 'ajde, kako sam ih dobila, tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili - rekla je Novka, pa otkrila da joj je sada velika želja da ode i obiđe Veneciju. 

Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Želja mi je da odem u Veneciju, nego nemam nekog sponzora koji bi mogao... A i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor - nasmejala se na kraju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike