Supruga Bore Đorđevića prvi put u javnosti! Roker se ne odvaja od 28 godina mlađe žene (FOTO/VIDEO)

21.10.2021

08:43

0

Muzičar i njegova lepša polovina, Dubravka, otišli su u jedan prestonički restoran

Supruga Bore Đorđevića prvi put u javnosti! Roker se ne odvaja od 28 godina mlađe žene (FOTO/VIDEO)
bora - Copyright Printscreen/YouTube, Paparaco lov

Bora Đorđević leto je proveo u Srbiji posle duže vremena, jer je zbog koronavirusa virusa bio u Sloveniji sa suprugom Dubravkom.

Bračni par se ne odvaja, a rokerova supruga ide svuda sa njim. Njih je "Paparaco lov" uhvatio ispred kuće u kojoj žive, a zatim ih pratio sve do centra Beograda gde su otišli u jedan restoran. Borina supruga, koja je 28 godina mlađa od njega, je njegova treća zakonita partnerka. Dubravka ne voli da se pojavljuje u javnosti, pa tako dosad nije bilo prilike da ih kamere uslikaju zajedno. 

- Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u mojoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta - kazao je Bora jednom prilikom za "Stori".

Podsetimo, Đorđević je bio u braku sa Draganom koja je po njihovom razlazu tragično preminula u martu 2007. godine. Nakon toga mislilo se da je Bora stavio tačku na emotivni život, ali roker se 2010. zaljubio u Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Međutim, razveli su se 2014. godine, a onda je počela romansa sa Dubravkom. Muzičar je tada rekao da je ona njegova poslednja ljubav.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike