Večeras je održan najtužniji koncert "Riblje čorbe": Ovacije za pokojnog Mišu orile se Kragujevcom (VIDEO)

02.07.2021

23:30 >> 13:30

0

Nećemo minut ćutanja, već aplauz za Mišu, poručio je Bora Đorđević

Večeras je održan najtužniji koncert "Riblje čorbe": Ovacije za pokojnog Mišu orile se Kragujevcom (VIDEO)
Riblja čorba ATA Images/Antonio Ahel

Grupa “Riblja čorba” večeras je održala svoj prvi koncert posle smrti basiste Miše Aleksića u okviru Arsenal festivala u Kragujevcu, za koji se može reći da je bio najtužniji dosad.

Naime, frontmen benda Bora Đorđević, poručio je brojnoj publici da neće odavati minut ćutanja, već zatražio od publike “aplauz za Mišu”. Glasni pljesci, ovacije i skandiranje za pokojnog Mišu, čuli su se nadaleko, a Bora je sedeo i tužno aplaudirao zajedno sa obožavaocima i samo izustio “slava mu”.

– Nećemo minut ćutanja, već aplauz za Mišu – rekao je Đorđević, a publika je iste sekunde odala počast Aleksiću uz povike “Miša, Miša”.

ATA Images/Antonio Ahel

“Riblja čorba” zatim je započela koncert sa dobro poznatim hitovima.

Podsetimo, Mišu Aleksića zamenio je na basu Ivan Stanković Ivke.

– Sigurni smo da bi i sam Miša želeo da nastavimo i da nas hrabri odozgo. Da nam je užasno teško bez njega, jeste. Na basu će ubuduće biti Ivan Stanković Ivke, stalni član Čorbinog tima, do sada scenski tehničar, inače basista beogradske grupe Orvel 69. Već je jednom menjao Mišu u Kruševcu, kada je Miša imao operaciju oka – ispričao nam je nedavno muzičar.

Inače, danas se u medijima pojavila vest da je Đorđević hitno primljen u Urgentni centar u Beogradu, ali se on ubrzo oglasio i demantovao te glasine, te došao na koncert koji je večeras bio predviđen u Kragujevcu.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti