Posle vesti da je završio u Urgentnom, oglasio se i Bora Đorđević: Mi smo kao zapete puške (VIDEO)

26.06.2021

12:58 >> 13:00

0

Uprkos pisanjima medija da ima uroloških problema, Bora je priznao da je sve u najboljem redu i najavio nastupe

Posle vesti da je završio u Urgentnom, oglasio se i Bora Đorđević: Mi smo kao zapete puške (VIDEO)
Copyright Bora Đorđević, Antonio Ahel/ATAImages

Domaći mediji su jutros pisali da je frontmen grupe „Riblja čorba” Bora Đorđević  sinoć primljen u Urgentni centar zbog uroloških problema, te da je nakon ispitivanja lekara pevač pušten na kućno lečenje.

Povodom ovih navoda, za 24sedam oglasio se i sam pevač objasnivši kako se oseća i obaveštavajući vernu publiku da ih večeras čeka na Arsenal Festu, gde će održati prvi nastup posle korone.

– Ljudi, i na tarabi piše, pa se zaletiš i polomiš. Naravno da je sve u redu. Mi smo kao zapete puške i jedva čekamo da dođemo kod vas i sviramo. Večeras evo u Kragujevcu, sutra u Skoplju, kasnije ide Inđija, Srbobran, Niš, Despotovac, Banja Luka… Spremni smo, navežbani smo. Zvučimo odlično. Voli vas Bora! – poručio je on.

Podsetimo, ekipa našeg portala kontaktirala je njegovog prijatelje i menadžera Baneta Obradovića koji nam je otkrio predstojeće planove Bore Čorbe.

– Dobrodošli večeras na Arsenal Fest gde nastupa „Riblja čorba”, na čelu sa Borom Đorđevićem, gde se očekuje obaranje rekorda. Ovo je prvi nastup posle korone. Nakon toga sledi nastup u Skoplju na platou ispred hale Boris Trajkovski gde je, kažu, veliko interesovanje. Nemam drugo šta da kažem. Sve sam vam rekao. Zašto je ovo neko uradio, ne znam, ne mogu da istražujem – rekao je Obradović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike