Srbenda! Džoni Dep podigao tri prsta i pozdravio srpski narod (FOTO)

19.10.2021

16:57 >> 17:04

0

Holivudski glumac je ranije priznao da zna ponešto iz našeg jezika, poput „Hajdemo da se napijemo!", „Kako si?" i „Volim te"

Srbenda! Džoni Dep podigao tri prsta i pozdravio srpski narod (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac Džoni Dep svojim dolaskom u Srbiju, obradovao je brojne fanove. Na beogradski aerodrom je sleteo oko 14:20 časova, a potom otišao na sastanak sa predsednikom, Aleksandrom Vučićem

Njih dvojica su se sastali u zgradi Predsedništa, gde su se srdačno pozdravili i rukovali, a potom i obavili razgovor, a neke od trenutaka je i sam Vučić objavio na Instagramu. Po izlasku iz zgrade Predsedništva, Dep je podigao tri prsta dok je pozirao fotografima, čime je oduševio prisutne obožavatelje. 

 

Podsetimo, glumac je izrazio oduševljenje Beogradom i Srbijom, a potvrdio je i svoj naredni dolazak u Srbiju, na Sretenje, 15. februara.

- Počastvovan sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje - istakao je Džoni Dep zahvalivši se predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

A.K./ATAImages
 

Inače, Džoni Dep je posetio Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini", u produkciji „Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu" (IES). Prema ranijim pisanjima u našoj zemlji će provesti svega 24 sata. 

Dep je prvi put u Srbiji bio 1992. godine, a jednom prilikom je i pokazao da dobro barata našim psovkama - kad je na Festu predstavljen dokumentarac „Kreka: Lovac na snove". „Je*i ga! Hajdemo da se napijemo!", „Kako si?" i „Volim te" deo su njegovog vokabulara.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike