Džoni Dep na večeri s predsednikom Vučićem! Svi detalji susreta na Andrićevom vencu

18.10.2021

12:35

0

Autor: M. Gudžulić

Iz kabineta je, inače, saopšteno i da će im se pridružiti glumac Miloš Biković, jedan od vlasnika producentske kuće „Arhangel studio" (Archangel Studios)

Džoni Dep na večeri s predsednikom Vučićem! Svi detalji susreta na Andrićevom vencu
vucic dep - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić/Profimedia

Holivudski glumac Džoni Dep dolazi sutra u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini", u produkciji „Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu" (IES). U našoj zemlji će možda provesti svega 24 sata, ali će svakako imati naporan dan - imaće konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu. Glumac, što je malo čudno, nije imao rajder listu, što je praksa pred dolazak svetskih zvezda, piše dalje „Kurir". Trenutno, međutim, zna se da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

- Ćevapčići i kolege iz Srbije su fantastični - izjavio je Dep za RTS prošle godine na Berlinskom festivalu, gde je promovisao film „Minimata".

Džoni Dep Profimedia
 

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat „Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom „Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom „Jervolino studios" iz Srbije. Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno s njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i „Jervolino studios".

Inače, nije tajna koliko svetski poznati glumac voli našu zemlju.

- Obožavam Srbiju i Srbe - izjavio je prošle godine u Monte Karlu Dep.

On je prvi put u Srbiji, inače, bio 1992. godine, a jednom prilikom je i pokazao da dobro barata našim psovkama - kad je na Festu predstavljen dokumentarac „Kreka: Lovac na snove". „Je*i ga! Hajdemo da se napijemo!", „Kako si?" i „Volim te" deo su njegovog vokabulara.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike