Kad je Viki došla u Beograd, živela je kod Marine Tucaković! Imala je 14 godina: Mnogo mi je teško

19.10.2021

09:58

0

Autor: M. Gudžulić

Prisećajući se samog početka dugogodišnje karijere, otkrila je kako je iz rodnog Niša došla u dom poznatog tekstopisca

Kad je Viki došla u Beograd, živela je kod Marine Tucaković! Imala je 14 godina: Mnogo mi je teško
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Kad je sa četrnaest godina otišla u Beograd iz rodnog Niša, Viki Miljković je pokojna Marina Tucaković primila u svoj dom. U kratkoj ispovesti za „Kurir" pevačica priča koliko joj je teško pao njen odlazak, napominjući kako je i oba roditelja izgubila zbog iste, opake bolesti.

Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1
 

- Došla sam sa 14 godina u Beograd, živela sam kod nje. Mnogo toga me je naučila i mnogo toga je stvorila - počela je ona pa dodala kako će joj zauvek biti zahvalna, kao i njenom suprugu, Aleksandru Raduloviću Futi.

Ona me je stvorila!

- Marina Tucaković je neko uz koga sam odrasla, neko ko je stvorio mene i moju karijeru. Zahvalna sam i Marini i Futi. Žao mi je što se Marina ranije nije potrudila da pobedi opaku bolest. Nažalost, ja sam i oca i majku izgubila od te bolesti. Teško mi je - rekla je Viki.

Podsetimo, Marina Tucaković je preminula 19. septembra u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC „Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo. Bila je stavljena i na respirator, pozitivna na koronavirus. Početkom 2018. joj je, inače, dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike