Njihove svađe su bile najburnije: Viki Miljković otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom (VIDEO)

18.10.2021

19:10

1

Pevačica je za 24sedam otkrila da li se čula sa koleginicom koja je nekad sedela u žiriju popularnog takmičenja

Njihove svađe su bile najburnije: Viki Miljković otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom (VIDEO)
viki karleusa - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Početak nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" obeležio je transfer godine, kada je na mesto Jelene Karleuše došla Svetlana Ceca Ražnatović. Neki su se zbog toga radovali, drugima je bilo žao što više neće slušati Jelenine izjave, koje su se prepričavale, a do sada emitovane epizode pokazuju da ni sada u žiriju nema mira.

24sedam/M.M./ATAImages
 

Viki Miljković godinama je deo ovog takmičenja, a iako je pevačica sa dugogodišnjim iskstvom, često je bila prozivana od strane svojih kolega, kojima je bila najlakša meta za štalu.

Poznato je da se Viki i Jelena nisu slagale u većini slučajeva. Pamti se scena kada je Jelena gađala Viki flašicom vode, da bi je potom i ispolivala, a sve zbog toga što joj je Miljkovićeva upadala u reč.

Kada je Aleksandar Milić Mili rekao da je karijeru započeo u spotu za hit pesmu "Koka kola, Marlboro, Suzuki", te da su imali peh sa konjem koji je na snimanju krenuo u šalu, Jelena je rekla koleginici da joj je tamo i mesto, a ona joj nije ostala dužna.

- Mislim da bi se ti fantastično snašla u štali, svi tvoji talenti došli bi do izražaja - uzvratila joj je Viki, ali se Karleuša nije uvredila tvrdeći da su životinje njena budućnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Još jedna svađa o kojoj se pričalo ticala se toga ko je veća zvezda. Viki je, naime, u jednoj emisiji rekla Ani Bekuti da je Karleušina "uvlakuša", što Jelena nije mogla da prećuti.

- Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, „koka-kola, marlboro, suzuki“. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te ja pojedem za doručak, da te zaje*avam. Ovde si dovedena da budeš meso meni - urlala je JK, a Viki je pokušala da se odbrani.

- A po čemu si ti poznata? Ti si svetska zvezda zahvaljujući Dušku Tošiću. Treba da se prekrstiš kao Zorica Brunclik i da kažeš: „Hvala ti, bože, što mi je muž Duško“ - rekla je Viki.

Zbog svih svađa koje su imale i razmene ponekad i ne tako lepih reči, na poslednjem snimanju nove epizode "Zvezde Granda" sreli smo Viki, pa smo je upitali da li se čula sa Jelenom otkad je napustila žiri i da li su izgladile odnose.

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Ne, mi se generalno i dok smo bile zajedno u žiriju nismo čule privatno, nismo se družile privatno, pa se tako nismo ni sada čule - rekla je Viki za 24sedam.

Pevačica je bila verovatno najsrećnija kada je Ceca Ražnatović došla u žiri, s obzirom na to da su kume i dugogodišnje prijateljice. U jednoj od emitovanih epizoda Ražnatovićka je branila svoju kumu od napada Ane Bekute i Bosanca, pa smo pitali Viki da li je uvek tako burno.

- Nikad ne znamo šta nas čeka kada dolazimo na snimanja, uvek bude spontano, zato i jesmo interesantni i dobra nam je gledanost, jer ništa nije izrežirano, ništa nije namešteno - kaže Viki, te se osvrće na Cecu:

- Sa Cecom se ja godinama najbolje slažem, ali sa svima sam ja dobra, to se sve u trenutku desi šta se desi i idemo dalje - zaključila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Šta je Viki još ispričala pogledajte u nastavku.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike