Čuli smo se sve vreme... Estrada danas neizmerno tuguje: Marina Tucaković je bila i veliki umetnik i čovek

19.09.2021

22:25 >> 22:47

0

Nema ko od pevača se nije oprostio od najvećeg tekstopisca u Srbiji

Čuli smo se sve vreme... Estrada danas neizmerno tuguje: Marina Tucaković je bila i veliki umetnik i čovek

Odlazak Marine Tucaković, koja je preminula danas u 68. godini posle duge i teške bolesti, zavila je estradu u crno.

I za vreme njene teške bolesti s kojom se borila poslednjih godina, strepeli su, pozivali je, a zbog korone ređe posećivali. Ipak, najveću radost pričinila im je kada se ove godine pojavila na promociji albuma Suzane Jovanović. Svi su se sjatili oko nje, a ona iako je sedela u kolicima, imala je široki osmeh na licu. Volela je svoj posao, volela je kolege, bila je lafica… Do poslednjeg dana molili su se za njen oporavak, a danas su se, nažalost od nje oprostili.

Viki Miljković oglasila se na Instagramu.

— Maki moja, sve što bih rekla nije dostojno onoga što si ti u mojim pesmama napisala. Jedna jedina zauvek – napisala je.

Saša Matić rekao je za 24sedam da je previše tužan da bi mogao da iskaže ono što trenutno oseća.

— Ja sam u šoku, veoma mi je teško. Čuli smo se sve vreme, pružao sam joj podršku. Ona je od početka moje karijere bila uz mene, od prvog albuma i mojih prvih hitova Maskara, Kad ljubav zaksani, Kralj izgubljenih stvari, Anđeo čuvar itd… Bila je veliki čovek – rekao je kratko.

Dara Bubamara sve vreme tokom Marininog boravka u bolnici slala je poruke podrške, a sada se oprostila od nje uz njihovu zajedničku fotografiju.

— Marina moja, tvoj odlazak je neopisiv gubitak za muziku, umetnost, za sve ljude koji su te poznavali lično, ili kroz tvoja dela kojima si uspela da razgališ i rasplačeš mase, bila si predivna žena. Nedostajaćes nam i sećaćemo te se zauvek. Trag koji si ostavila je neizbrisiv. Moje iskreno saučešće porodici – istakla je Dara.

Ana Sevićzahvalila se Marini za svoj doprinos estradi.

– Počivajte u miru, hvala na najlepšim pesmama. Kroz njih ćete zauvek živeti.

Đorđe David prisetio se važnih momenata i saradnje sa Marine, a zatim se oprostio od velike koleginice.

— Srećan sam jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju. Hvala ti na svemu draga – napisao je David, dok je Seka Aleksić uz Marininu sliku napisala:

— Putuj s anđelima draga moja Marina.

Katarina Grujić prisetila se kakva je bila kao čovek najpoznatija žena na estradi, koja je brojne hitove napisala.

— Jedna čista duša, jedan vanserijski umetnik, jedan divan čovek. Hvala vam na svakom savetu, svakoj napisanoj pesmi uz koju smo i suzu pustili i slavili najlepše trenutke u životu, hvala što ste bili uz mene i verovali u mene od samog početka, hvala vam na neizmernoj podršci. Čast je bila poznavati vas – poručila je uz slomljeno srce Kaća.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi