Kuma udarila na kumu! Viki i Ceca napravile šou na snimanju „Zvezda Granda" (FOTO)

06.10.2021

16:35

0

Autor: M. Gudžulić

Iza kulisa poznatog takmičenja svakako vlada opuštena atmosfera

Kuma udarila na kumu! Viki i Ceca napravile šou na snimanju „Zvezda Granda" (FOTO)
Ceca Ražnatović i Viki Miljković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Viki Miljković pokušala je danas tokom snimanja nove emisije „Zvezda Granda" da napravi video za Instagram, međutim, kada se najmanje nadala - kuma Ceca ju je prekinula i to kako! Ona ju je, naime, udarila po ruci, pa i sama prasnula u smeh, poput brojnih fanova pevačice koji su ubrzo zatim imali priliku da vide hit detalj na Violetinom profilu.

- Kad te kuma opali po ruci - potpisala je ona snimak, pa ujedno i pokazala da iza kulisa čuvenog talent šoua vlada krajnje opuštena atmosfera.

Viki Miljković Instagram screenshot
 
Instagram screenshot
 

Inače, Viki nije krila radost pošto je saznala da će joj se kuma i koleginica pridružiti u žiriju „Zvezda Granda".

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel
 

Pred početak nove sezone medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, je rekla da se čula sa Cecom nešto ranije po tom pitanju, ali da nije bilo potrebe da joj daje savete budući, da je ona ipak dugo na sceni.

Sukobi mišljenja se među nama mogu dogoditi!

– O Cecinom dolasku me je obavestio Saša Popović, kao i ona sama. Svako ima pravo da promeni posao, profesiju, povuče se iz nekog posla, s nekim razlogom ili ima bolju ponudu ili poslovne planove... Kad god su iz „Zvezda Granda” odlazili članovi žirija meni je bilo jako žao i zbog Šabana i zbog Lukasa. Moram da kažem da, kakvim god da se činio moj i Jelenin odnos mi smo bili jako uspešni, jako dobri, bilo je tu svađa, rasprava, smeha, svega… Mnogi su nas gledali baš zbog tog našeg konflikta, to je bilo realno, a ne namešteno. Žao mi je što se to sve tako završilo, ali mi je drago što je na tu stolicu došla Ceca, moja kuma i mislim da će vladati jedna nova energija, nova priča. Baš sam uzbuđena - priznala je.

 

 

– Sukobi mišljenja se među nama mogu dogoditi, to vam je kao i u privatnom životu. Nije to zla namera, ni od mene ni od kolega, a biće sukoba i između mene i kume, sigurno. Gledaćete to - zaključila je tada Viki.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike