Đanijeva žena ide pod nož: Slađa Trajković za 24sedam priznala šta će promeniti na sebi (FOTO)

20.10.2021

07:15

0

Folkerova supruga je tema javnosti danima zbog izgleda, jer su svi mislili da je nešto radila na sebi. Međutim, ona tek ima planove za ulepšavanje

Đanijeva žena ide pod nož: Slađa Trajković za 24sedam priznala šta će promeniti na sebi (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani u braku je sa Slađom, koja je često na meti javnosti zbog svog izgleda. Neretko se pričalo i pisalo o tome da li je i šta folkerova žena radila na sebi, pa su je tako upoređivali i sa Anom Nikolić i Marinom Visković.  

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Njih dvoje su nedavno bili u Parizu, a Slađi su na Instagramu, gde je kačila fotografije sa putovanja, ostavljali brojne pozitivne komentare hvaleći najpre njen izgled. Za 24sedam folkerova supruga otkrila je ko je zaslužan za to što blista.

- Pa Đani, ko bi drugi bio? - rekla nam je Slađa kroz smeh, pa se osvrnula na to da li je nešto radila na sebi:

- Nisam ništa radila, ja nemam taj problem da kažem. Volim da držim do sebe i da radim nešto, ali stvarno sada nisam radila ništa. Tek ću. Planiram da sredim malo podbradak, da ga doteram do savršenstva, ništa drugo. Volim da nosim svoje godine, nego jednostavno kaliram sa kilažom, to je najveći problem.

Kako je primetno da je smršala, pitali smo je da li je na nekoj dijeti.

- Nisam, samo sam izbacila malo testo, grickalice, slatkiše... Zapravo, redukovala sam ishranu, ali inače nisam na dijeti - kaže Slađa, te nam je prokomentarisala i njen "zeleni" stajling:

- Volim ja te kraljevske boje, ili sam bila neka kraljica u prošlosti ili ću biti u budućnost (smeh).

Kako se komentarisalo da je Slađa pratila Đanija u Parizu jer je tamo imao nastup, ona nam je ispričala pravi razlog njihove posete francuskoj prestonici.

- Nije Đani pevao, bili smo kumovi na svadbi. Moja kuma se udala u Parizu, ja sam nju inače krstila - zaključila je Slađa za 24sedam.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike