Nakon navoda o preljubi, Đani se javno obratio supruzi Slađi, reagovao i njihov sin (FOTO)

07.08.2021

10:59 >> 16:07

0

Autor: D. Božović

Žena Radiše Trajkovića objavila je selfi koji je oduševio njenog muža, te joj je odmah izjavio ljubav

Nakon navoda o preljubi, Đani se javno obratio supruzi Slađi, reagovao i njihov sin (FOTO)
Copyright Slađa i Đani Instagram printscreen/ djanimusic

Supruga popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na njenu poslednju objavu nije ostao ravnodušan ni folker.

Naime, Slađa je pozirala u kupaćem kostimu, a zavodljivim pogledom je oduševia svog supruga, koji nije odoleo da joj ne ostavi komentar ispod fotografije.

Slađa Trajković, Foto: Printscreen Instagram/sladja_carpediem

Usred priča da im je brak u krizi i da Đani nije veran svojoj supruzi, pevač je Slađi ispod slike napisao kratko „Ljubav” i stavio emotikon srca.

Osim Trajkovićevog komentara, veliku pažnju javnosti privukao je i onaj koji je ostavio njen sin Miloš, a koji glasi: „’ajde nemoj da praviš takve face, rekao sam ti sto puta”.

Slađana i Radiša Trajković ATAImages/Antonio ahel

Podsetimo, Slađa je u intervjuu za 24sedam priznala da je njena i Đanijeva ljubav nikad čvršća i da navodi o razvodu nisu tačni.

– Ja se sa Đanijem na javnom mestu nikada nisam posvađala. Ma ni kući se ne svađamo. Mi to jednostavno ne umemo. Ja kad hoću da se naljutim na njega, on počne da priča i ne mogu da budem ljuta. On je toliko dobar, da bih svojoj ćerki poželela ovakav brak kakav imam ja, ali teško u ovim vremenima. Ja sa njim jedino oko dece mogu da se posvađam, ali sve je to normalno. Ne znam šta je čudno ljudima što se mi volimo. Nije tačno da se razvodimo! Mi nikad bolje nismo živeli i baš smo srećni i volimo se. Sve to je jedna notorna laž. Da je istina, ne bih imala nikakav problem da kažem! – ispričala je Slađa za naš portal.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike