Đani i Slađa spremni za zimu: Pevač se pohvalio ženinim umećem (FOTO)

04.10.2021

17:06

0

Oduvek je važila za dobru domaćicu, pa ovo nije došlo kao iznenađenje

Đani i Slađa spremni za zimu: Pevač se pohvalio ženinim umećem (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani, popularni folker, poznat je po tome da pravi dobru atmosferu na svojim nastupima, a kada sve ostavi po strani, porodica mu je uvek najsigurnija luka. Zato neretko voli da se pohvali kako suprugom Slađom, tako i decom koju sa njom ima. Ovog puta u prvi plan je folker stavio umeće svoje supruge.

Naime, Đani se pohvalio na Instagramu kako su Slađa i on pripremili zimnicu. Kako se može videti na fotografiji, u pitanju je turšija, a deset velikih tegli punih raznog povrća garantuju da će u kući Trajkovića imati šta da se jede u hladnim danima.

Instagram printscreen/djanimusic
 

Inače, Slađa i Đani su planirali svadbeno veselje sina Miloša, koje je trebalo da se održi ovog meseca, ali zbog epidemiološke situacije su, kako su rekli za 24sedam, odustali.

– Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba, mnogo naroda. Prvo ćemo spremiti svadbu za Miloša, pa za Marka i redosled ostaje isti kako smo i planirali – objasnila je Slađa za 24sedam.

ATAImages/M. M.
 

Ono što ovaj par, koji ima jedan od najdužih brakova na javnoj sceni, takođe raduje jeste što će kroz nekoliko meseci u njihovu kuću stići prinova - izabranica njihovog drugog sina Marka je u drugom stanju, a termin za porođaj je u aprilu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike