Kako je Indira Levak u stvari došla do slave i „Kolonije": Novac je skupljala godinama!

18.10.2021

08:44

0

Autor: M. Gudžulić

Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog je srela sasvim slučajno. Oni su joj zatim predložili da snime singl, pa je i nastao album 1996. godine

Kako je Indira Levak u stvari došla do slave i „Kolonije": Novac je skupljala godinama!
Indira Levak ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kao glavni vokal muzičkog sastava „Kolonija", Indira Levak pobrala je brojne simpatije publike i uspela da dotakne same zvezde. Međutim, do sada, bilo je malo poznato čime se ona pre toga bavila, kao i kako je zarađivala. 

Naime, pevačica je prvo pohađajući nižu muzičku školu bila i članica Županijskog orkestra, prenosi „24sata.hr", a pored proslava na kojima su nastupali - bili su često pozivani da gostuju i na sahranama, te da muzikom isprate pokojnika. Zahvaljujući upravo tome, Indira je zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi.

Štedela je godinama!

Da bi mogla da uloži u muziku, dve godine je skupljala novac, a onda je slučajno srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radijski voditelji i producenti. Oni su joj da snime singl, a onda je nastao album 1996. godine. Njih troje su potom grupi dali ime „Kolonija" koja je bila aktuelna sve do 2017. godine kada se rasturila, a pevačica je nastavila solo karijeru.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike