Navikao je da ne radi! Halid Bešlić uskoro ima koncert i ulogu u filmu: Ne znam da li se radujem!

06.06.2021

08:16

0

Folker je bio vidno raspoložen, pa se malo i našalio

Navikao je da ne radi! Halid Bešlić uskoro ima koncert i ulogu u filmu: Ne znam da li se radujem!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Halid Bešlić će probiti led u Bosni i Hercegovini kada je reč o koncertima nakon što je pandemija koronavirusa to onemogućila.

On je juče završio snimanje spota sa hrvatskom pevačicom Indirom Levak s kojom je snimio duet “Iskra”.

– Da, da, biće koncert. Načelno je dogovoreno, ako se bude moglo. Zavisi od raznih faktora i od mera koje tada budu na snazi. Uglavnom je dogovoreno, opcija je da bi se mogao koncert održati. A, ako ne, nikome ništa. Da ti kažem pravo, ja sam navikao da ne radim, ne znam šta bih rekao da li se radujem. Nije se teško navići na dobro, a to je kada ne radiš – kroz smeh je rekao za “Avaz” Bešlić i dodao da je jedva čekao da odmara.

– Nadam se da će sve biti kako treba, da počnemo polako, pa neka bude 200 ljudi, bitno je da se krene. Jesam poželeo da pevam. Bili smo u pregovorima hoćemo li ili ne, rekoh: “Ma hajmo” i tako smo odlučili ja i moj menadžer – kazao je Bešlić.

Indira Levak Instagram screenshot

 

O saradnji s Indirom Levak, kao i za nju samu, folker je imao samo reči hvale. Otkrio je kako je došlo do toga da snime “Iskru”.

– Bolje će vam ona i njena ekipa reći. Juče smo završili spot, a imamo i nastup u Vodicama u okviru CMC Festivala. To je njena želja bila, inače sam s njom prijatelj. Ispala je pesma i na njen poziv sam prihvatio, a kako će ispasti videćemo. Meni je simpatično, pa ćemo videti šta će izaći iz toga. Indira kao Indira je sjajna osoba i moja dobra prijateljica. Drago mi je da smo nešto fino uradili. Malo se na brzinu sve desilo, nismo to pomno planirali. Kaže ona da ima pesmu, ja rekao da sam za nju uvek spreman i eto – ispričao Halid.

Halid Bešlić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač važi za jednu od omiljenih javnih ličnosti zbog svoje opuštenosti i dostupnosti, pa je oduševio činjenicom da se pojavljuje u “Deset u pola”, novom ostvarenju Danisa Tanovića.

– I Danis je moja raja. To je neka mala uloga moja, nije uloga. Ja sam ustvari glumio sebe. Kao ulazim u tu ćevabdžinicu i imam s Đurom neki monolog malo, mi nešto pričamo. Bio sam i u žiriju kada su ocenjivani ćevapi, to su te dve scene gde sam ja. Ma nije ni to loše, dobro je, videćemo kada se montira kako će biti – zaključio je raspoloženi Bešlić.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike