Indira Levak otkrila tajnu svog novog izgleda

05.10.2020

17:44 >> 17:17

0

Pevačica i trenutno članica žirija hrvatskog izdanja šoua ‚‚Tvoje lice zvuči poznato sve je oduševila tranformacijom, a onda i otkrila kako je postigl

Indira Levak otkrila tajnu svog novog izgleda
Copyright Indira Levak Instagram screenshot

Indira Levak nedavno je otkrila da je uspela da oslabi tako što je promenila režim ishrane i redovno trenirala, kao i uz nadzor supruga Miroslava, koji je inače fitnes trener.

– Svi koji otkrivaju čarobne formule bez treninga i uravnotežene ishrane ustvari prodaju maglu i to često ne jeftino. Pa bih ja rado tajnu preformulisala u formulu moje vitke linije, a ona je redovna vežba uz adekvatan program treninga, stručan nadzor mog supruga i uravnotežena zdrava ishrana. Ponekad i pogrešim kad je u pitanju hrana, ali greh je uvek sladak, ko bi odoleo – ispričala je pevačica.

– Ponekad i samoj sebi idem na živce koliki sam perfekcionista, ma to ja onako malo glumim, a ustvari sam zahvalna na trudu koji ulaže u mene. On je daleko najbolji trener s kojim sam radila, pre svega vrhunski je stručnjak, psiholog i motivator. Sve gleda široko, kalkuliše do zadnjeg detalja prilikom svake vežbe i obožava to što radi – s ponosom je dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Sep 26, 2020 at 1:41am PDT

Ovom prilikom, takođe, istakla je i na koji deo tela je najponosnija.

– Možda se najmanje stidim pozadine i nogu. Uvek mi je lepo da na ženi vidim lepo oblikovane noge kao što imaju vrhunske sportistkinje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike