Sestra Silvane Armenulić otkrila šta pevačica nije stigla da uradi pre pogibije: Zbog toga bi danas najviše žalila

17.10.2021

21:22

0

Legenda naše narodne muzike je imala tri sestre, a sa njom je poginula Mirjana, te je tako Dina ostala jedina

Sestra Silvane Armenulić otkrila šta pevačica nije stigla da uradi pre pogibije: Zbog toga bi danas najviše žalila
Copyright Printscreen/YouTube/ YouTube TOČILOVAC

Protekle nedelje navršeno je 45 godina od smrti čuvene Silvane Armenulić, koja je život izgubila u saobraćajnoj nezgodi. Osim bogate karijere, Silvana je iza sebe ostavila porodicu koja nikada nije prežalila njenu smrt. Nažalost, sa njom je poginula i njena sestra Mirjana, koja je u tom trenutku bila trudna. Od tri sestre, ostala je samo jedna - Dina.

Printscreen/YouTube/ YouTube TOČILOVAC
 

- Otkako su mi sestre poginule ja sam našoj majci i Silvana i Mira zajedno, ja sam nastavak prekinute pesme u kući. Moja braća i sestre ne mogu da slušaju ploče poginulih sestara i uvek gase radio. Majka naprotiv. Ona svakodnevno preko gramofona druguje sa glasovima svoje izgubljene dece i jedva čeka dan kada ću se i ja pojaviti na televiziji - pričala je svojevremeno Dina Bajraktarević Nikolić, koja već godinama živi u Danskoj.

Prošle godine emotivno je govorila pri sećanju na svoje dve sestre. Navela je da bi Silvani danas najviše bilo žao što je poginula kao još uvek zvanično supruga čoveka od kojeg je silno želela da se razvede, prenosi Story.

 

 

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je Dina.

A.K./ATAImages
 

Među ljudima kojima Silvana danas najviše nedostaje svakako se ipak najpre nalazi njena ćerka Gordana koja je imala samo dvanaest godina kada je Silvana poginula. 

- Kako mi nije teško, kao da se juče desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplakala sam se. Pamtim jednu gužvu gde je mama bila fantastično obučena, prelepa, prosto blistala. Volela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla - ispričala je ranije Gordana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike