Silvana je poginula u ovim kolima! Strašna fotografija kruži društvenim mrežama: Jedno se i dan-danas ne zna! (FOTO)

10.10.2021

18:38

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je izgubila život pre tačno 45 godina, zajedno sa tada trudnom sestrom i violinistom

Silvana je poginula u ovim kolima! Strašna fotografija kruži društvenim mrežama: Jedno se i dan-danas ne zna! (FOTO)
Copyright Silvana Armenulić Youtube screenshot

Silvana Armenulić poginula je na dašanji dan, 10. oktobra, pre tačno 45 godina na autoputu Beograd - Niš, kada se vraćala s koncerta. Sa njom je nastradala i njena tada trudna sestra Mirjana Barjaktarević, kao i violinista Rade Jašarević. Treća sestra Dina Bajraktarević Nikolić „za dlaku je izbegla smrt", kako je jednom prilikom i sama ispričala.

U znak sećanja, na društvenim mrežama osim njenog lika osvanula je i fotografija uništenog automobila u kom je legendarna pevačica izgubila život, što je mnoge veoma potreslo. Strašan prizor izmamio je razne reakcije korisnika Instagrama.

 

 

Prema rekonstrukciji nesreće - na ravnom putu „ford" se kretao brzinom od oko 150 kilometara na sat, a onda je iznenada počeo da prelazi u levu, suprotnu traku, pa je usledio i sudar. Desna strana „forda" se takvom silinom zakucala u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega.

„Šta se desilo, to se ne zna ni dan-danas"

Silvana je, inače, bila udata za bivšeg tenisera Radmila Armenulića. Zajedno, dobili su ćerku Gordanu koja danas ima 56 godina, a on se ranije u svojoj ispovesti za „Kurir" prisetio detalja strašne nesreće.

- Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem zamenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan-danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča - ispričao je svojevremeno on.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike