„Ostala sam te željna, majko"! Ispovest ćerke Silvane Armenulić, od rođenja do strašne nesreće (FOTO)

12.10.2021

14:50

0

Pevačicina smrt je Gordani najteže pala. I danas, rado se seća vremena koje su provele zajedno i na tome joj je neizmerno zahvalna

„Ostala sam te željna, majko"! Ispovest ćerke Silvane Armenulić, od rođenja do strašne nesreće (FOTO)
Copyright Foto: Prinstcreen Youtube

Smrt Silvane Armenulić je njenoj ćerki Gordani, koju je dobila s Radmilom Armenulićem, veoma teško pala. Sudeći po njenom Fejsbuku, pokojne pevačice se često seti pa i podeli neku njenu staru fotografiju. Na godišnjicu tragedije ove godine, uz objavu je objasnila i koliko je zahvalna na svakoj toploj reči, poljupcu takvom da joj i danas greje dušu, a sve u kratkoj ispovesti u kojoj je priznala i da je ostala željna majke.

- Draga majko, vraćam se u detinjstvo, u one srećne dane koje smo provele zajedno.... Teško je bez tebe... Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi i stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, majko. Neka te anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo - poručila je Gordana.

 

Podsetimo, Gordana je imala 12 godina kada je izgubila majku. Silvana je poginula 1976. godine u saobraćajnoj nesreći, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu. Sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike