„Makljanje im uopšte nije strano"? Barbara i Darko često rešavaju probleme silom: Lagali da bi izbegli policiju?!

17.10.2021

09:15

0

Autor: M. Gudžulić

Otkako se pročulo da su se Bobakova i Lazić navodno potukli na jednoj proslavi, klupko je počelo da se odmotava...

„Makljanje im uopšte nije strano"? Barbara i Darko često rešavaju probleme silom: Lagali da bi izbegli policiju?!
Barbara Bobak i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako su stupili u romansu, Barbara Bobak i Darko Lazić svakako privlače ogromnu pažnju javnosti. Nedavno, kad se pročulo kako su se navodno potukli na jednoj proslavi pa još i isplivale fotografije povređene pevačice, par je morao da odreaguje - negacijom, da je došlo do spomenutog sukoba. Međutim, izvor blizak paru tvrdi da oni često svoje nesuglasice rešavaju fizičkim okršajem, a osim što su se, kako su prenosili mediji, obračunali na slavlju početkom ovog meseca, letos su imali i  žestok okršaj nakon kojeg je Barbara završila u Urgentnom.

Tada, ona je zadobila povredu vrata i glave, ali nije prijavila dečka za nasilje, navodno sa namerom da izbegnu policiju.

- Darko i Barbara imaju turbulentan odnos od samog starta. Oboje su eksplozivni i energični i u stanju su da se posvađaju sto puta na dan, ali kada popiju, njihove svađe se pretvaraju u haos - preneo je „Alo" reči izvora, da bi on nastavio o tome da je par zbog te jedne svađe i završio u Urgentnom centru.

Barbara Bobak Printscreen „Kontra šou"
 

- Letos su bili na odmoru u Egiptu, sve je bilo idealno do dana kada je trebalo da se vrate. Još u avionu su se posvađali, a situacija je eskalirala kada su sleteli u Beograd. Počeli su da se raspravljaju pred putnicima, ali su uspeli da se suzdrže do trenutka kad su napustili aerodrom. Čim su ušli u automobil, nastavili su sa žestokim optužbama i uvredama - priča izvor i dodaje kako svađa kod njih ne traje dugo, jer „odmah prelaze na makljanje".

- Iako je Barbara vozila, nije gledala gde udara Darka, a ni on joj nije ostao dužan. Udario ju je tako da joj je povredio vrat i glavu, nakon čega su morali da potraže pomoć lekara - tvrdi izvor i nastavlja o tome kako su se Barbara i Darko dogovorili da u Urgentnom centru ispričaju drugačiju priču.

„Sram ih bilo, fotografišu ljude po bolničkim krevetima!"

Iako je prvobitno negirala da se tukla s svojim dečkom, Barbara se, prenose dalje spomenuti mediji, oglasila nakon što su se pojavile njene fotografije s kragnom i iz bolničke postelje.

- Slike su iz jula. Darko na njima ima kosu, kao što vidite, a na proslavi je bio ćelav. Šta se desilo nije bitno, ja sam dobro, kragnu su mi stavili preventivno, da mi urade CT, isto veče sam izašla iz bolnice. Verovatno je neko od osoblja fotografisao, što je prebolesno i neetički. Odakle im slike ne znam, jer niko sem dve babe i osoblja nije bio u Urgentnom tada i sram ih bilo što slikaju ljude po bolničkim krevetima - poručila je tada Barbara.

- Svesno su slagali lekare da ne bi došla policija. Barbara je rekla da se sama povredila tako što je cimnula glavu i vrat kada je naglo ukočila. Ukazana joj je pomoć, lekari su joj snimili glavu i dali su joj terapiju. Istog dana je puštena kući, a Darko ju je sačekao pa su zajedno izašli iz bolnice. Nastavili su kao da se ništa nije dogodilo, a tako će da bude do sledeće svađe - objašnjava izvor.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike