Luksuzna jahta Sandre Meljničenko vredna 450 miliona dolara: Krije nešto što ne možete ni da zamislite (VIDEO)

16.10.2021

18:45

0

Po želji vlasnice sve je u belim tonovima, a na uređenje je potrošeno čak 300 hiljada dolara

Luksuzna jahta Sandre Meljničenko vredna 450 miliona dolara: Krije nešto što ne možete ni da zamislite (VIDEO)
profimedia-0222933230 - Copyright Profimedia

Sandra Meljničenko je ovdašnjoj javnosti bila poznata kao članica grupe "Models", u postavi koja je bila najuspešnija. Međutim, njen život se u potpunosti menja kada se 2005. godine udaje za ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Odlazi iz Srbije, a u javnosti je retko viđamo. Ipak, svi znaju da je na poklon od supruga dobila jahtu vrednu 450 miliona dolara, a od toga šta ona krije će vam pasti vilica na pod.

Profimedia
 

Sandra i njen suprug potrudili su se da jahtu prilagode svojim potrebama. Svuda preovlađuju beli tonovi i luksuzan nameštaj. Na spratu ispod palube smešten je glavni apartman sa raskošnim garderoberom koji se otključava otiskom prsta, šest spavaćih soba imaju svaka svoje kupatilo, a na samom dnu je prostor za 37 članova posade, igraonica, teretana i ostava za skuter.

Profimedia
 

Po izlasku iz prostrane sobe namenjene druženju nalaze se bazeni sa impozantnim ležaljkama i baldahinima, ali i đakuzi u kom porodica Meljničenko provodi najviše vremena.

Jahta nosi ime "A", ima tri bazena, a dizajnirao ju je Filipe Stark, zvučno ime u svetu nautike i poznati arhitektka, koji je dizajnirao i njihov jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine. 

Profimedia
 

Sama Sandra je dosta uticala na luksuzne detalje, a poznato je da, otkako se udala za Andreja, važi za modnu ikonu i da voli da sakuplja vrhunska umetnička dela.

Kako ova jahta izgleda pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike