Suzana Mančić čestitala Putinu 69. rođendan: Otkrila i da li je njen muž ljubomoran na ruskog lidera!

07.10.2021

07:15

0

Voditeljka je upoznala predsednika Rusije još dok on nije bio na vladajućoj poziciji, a kako kaže ni tada nije bilo lako doći do njega

Suzana Mančić čestitala Putinu 69. rođendan: Otkrila i da li je njen muž ljubomoran na ruskog lidera!
Suzana Mančić Vladimir Putin - Copyright Profimedia

Suzana Mančić napravila je pravu pometnju kada je pre nekoliko godina čestitala Vladimiru Vladimiroviču Putinu rođendan i otpevala mu rođendansku pesmu. Kako predsednik Rusije danas puni 69. godina, ekipa 24sedam kontaktirala je voditeljku kako bi je upitala kakve sada želje ima za njega.

Tom prilikom. Suzana nam je priznala da je ostala pri stavu da nikada više neće pevati pesmu za Putina, ali najlepše želje nisu izostale.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jao, stvarno ne bih snimala. Jednom sam to uradila, pola Srbije se smejalo, a druga polovina je bila zaprepašćena, tako da se ja time ne bih bavila. Ostavila sam pečat, dovoljno je (smeh) - govori Suzana za 24sedam i otkriva šta bi mu poželela: 

- Šta bih mu poželela? Samo dobrog zdravlja, to nam je najbitnije i dobar pravac za majčicu Rusiju.

Kako je malo ko imao takvu privilegiju da mu Suzana peva rođendansku pesmu, Mančićevu smo upitali da li je suprug Simeon Ocomokos bio ljubomoran zbog njenog gesta.  

Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
 

- Ma, nije, zašto bi bio ljubomoran. To je bila caka jedna u tom momentu. Ko zna da li ću ikada ja Putina i sresti. Srela sam ga samo jednom kada nije bio predsednik, nema razloga za ljubomoru, što se Putina tiče - govori voditeljka, pa nastavlja o tome kako je izgledao taj njihov susret. 

- Nije ni tada bio pristupačan. Mi smo se igrom slučaja sreli na kratko, na jednom teniskom turniru u Sankt Peterburgu gde je on osvojio prvo mesto. Sa pobednicima teško možeš da kontaktiraš - naglasila je kroz osmeh za 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike