Marina i Darko nisu usamljen slučaj: Poznati koji su godine ostavili na sudu zbog alimentacije!

05.10.2021

19:45

0

Autor: M. Gudžulić

Pojedine ličnosti imale su ozbiljnih problema kada je finansijska podrška bivših u pitanju

Marina i Darko nisu usamljen slučaj: Poznati koji su godine ostavili na sudu zbog alimentacije!
Antonio Ahel/ATAImages

Zvezde koje su se dogovorile među sobom i koje redovno ispunjavaju tu svoju dužnost prema bivšim partnerima u manjem su broju nego one koje su godine ostavile na sudu zbog alimentacije. Naime, mnoge pevačice, ali i glumice, voditeljke, nisu imale mnogo sreće, a pojedinci su i danas u velikom problemu kada je zajedničko izdržavanje naslednika u pitanju. Trenutno, inače, listi se priključila Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, koja će pokušati da dobije podršku zakona, a koja od pevača traži 500 evra.

Marina Gagić Instagram printscreen/gagic_marina
 

Ali, njemu nije prvi put da se nalazi u ovoj situaciji.

Ana Sević i Darko Lazić

Bivša žena Ana Sević svojevremeno ga je tužila zbog neplaćanja i duga koji je narastao do 1,4 miliona dinara. Kako se navodilo, smetalo joj je što on dve godine godine nije uplaćivao mesečnu ratu od 58.500 dinara za izdržavanje ćerke Lorene, kao i što se njen bivši hvali luksuznim životom, vozi skupe automobile i nosi brendiranu garderobu, „a za dete ne da ni dinar"

Anabela Atijas i Gagi Đogani

Bivši supružnici Anabela i Gagi Đogani godinama su vodili bitku oko alimentacije za mlađu ćerku Ninu, za koju denser nije punih 11 godina uplaćivao mesečnu naknadu. Konačno, pevačica je prošle godine dobila presudu, po kojoj je Gagi morao da joj plati dugovanje od 21.000 evra. Đoganiju su, inače, zbog ovoga bili blokirani svi računi - sve dok nije isplatio sva potraživanja.

- Na koji nacin je Anabela uzela svoja potraživanja, u to neću da ulazim. Bilo, pa prošlo. Sudski izvršitelji su blokirali račun i uzeli sredstva koja su se potraživala, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao nijednog momenta, jer sam znao da pare idu mom detetu - objasnio je medijima, piše „Kurir", pa istakao da bi više voleo da se ovaj proces rešio mirnijim putem nego što je to učinjeno preko suda.

- To je moglo samo da drugačiji način da se uradi. Mogao sam lepo novac da dam Anabeli ili detetu i gotovo, ali dobro. Šta je tu je - zaključio je tada Gagi.

Anabela, sa druge strane, smatra da njen bivši suprug nije cenio njenu dobru volju, jer ga je godinama oslobađala plaćanja.

Anabela Atijas i Gagi Đogani ATAImages/Antonio Ahel
 

- Gagi nije cenio dobru volju koju sam imala, dok sam ga oslobađala svih briga. Sada je vreme da nauči kako je teško biti odgovoran roditelj koji živi i radi za svoju decu. Ja sam to radila pune 24 godine, a sad je vreme da i on preuzme odgovornost. Poštedela sam ga 11 godina misleći da će znati to da ceni, jer samo oni roditelji koji ginu. radeći za svoju decu mogu da me razumeju. Do njega je, da li će ispuniti svoje obaveze, a mene zanima ishod - ispričala je.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Tržanova je bila tužila bivšeg zbog duga od 500.000 dinara.

Njemu je sud odredio da mora da plaća mesečno 12.000 dinara alimentacije, ali on to nije činio otkako su se 2011. godine razveli, niti je dao ijednu ratu, osim što je njegova pokojna majka jednom uplatila manji iznos, dok je drugi put Alen Azarić uplatio 500 evra za njega, pa se iznos smanjio na 410.000 dinara.

- Dugove ne izmiruje on, već neko drugi - prokomentarisala je jednom Goca, a na pitanje da li je sledeća mera zatvor za Ivana, pevačica je samo dodala: „Znaš li ti, druže, gde živiš!?"

Goca Tržan Printscreen ,,Balkanskom ulicom"
 

Ivan se, međutim, nije oglašavao po ovom pitanju, već je izjavu na ovu temu dao njegov advokat.

- Uplatio je ceo iznos. Pokušaćemo da se dogovorimo s Gocom da više ne bude ovakvih tužbi, jer je bespotrebno. Ivan će ubuduće izmirivati svoje obaveze, a ako slučajno bude problema, rešićemo ih mirnim putem. Nema potreba da se on blati toliko po medijima kad nije tako. Čovek nije imao novca, a čim je zaradio, platio je svoju obavezu. Pa, svaka druga žena u Srbiji bi trebalo da tuži muškarca zbog neplaćanja alimentacije, to nije u redu. Takode, tražićemo i da Ivan može da viđa dete, obratićemo se socijalnoj službi. Goca nije dala da viđa ćerku jer nije plaćao alimentaciju, po meni su to ucene. Evo, sad je platio i više nema prepreka - rekao je jednom prilikom za domaće medije.

Sonja Vuksanović i Željko Šašić

Sonja je pevača tužila početkom 2016. zbog neplaćanja alimentacije njihovoj ćerki Sofiji. Ona je tvrdila da Šašić nije platio alimentaciju od 2013. godine, da su troškovi školovanja pali na nju, kao i da joj ukupno duguje 20.000 evra. On je na sudu, sa druge stgrane, na saslušanju rekao da je tužba protiv njega neosnovana, kao i da su Sonjine tvrdnje lažne i neosnovane.

Željko Šašić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Laž je da nisam plaćao alimentacije. Sonjine optužbe su lažne i izmišljene, a radi se o veoma ozbiljnoj stvari. Iz novina sam saznao da je Sonja podnela krivičnu prijavu protiv mene i time će da se pozabavi moj advokat - izjavio je svojevremeno, dok je majka sada mlade devojke izjavila da „bije bitku kao i sve majke", koje imaju problem kao ona.

- Bijem bitku kao i sve majke koje prolaze kroz isti pakao s bivšim muževima kad je reč o alimentaciji. Moju ćerku otac je oštetio na najgori mogući način. Nastaviću da se borim, da Sofija dobije ono što joj po zakonu pripada - naglasila je.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Lazukić je presudom za razvod braka od Bekvalčeve u obavezi da njihovom detetu, ćerki Katji, daje svaki mesec 12.000 dinara, a u novembru prošle godine je doneta odluka da treba da isplati sve zaostale dugove koji su se nakupili od aprila 2018.

Poslednja informacija je bila da duguje više od 325.000 dinara.

Nataša Bekvalac Printscreen RTV Pink
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti