Jelena Karleuša se prisetila "Zvezda Granda": Da li je ovo njeno najizazovnije izdanje? (FOTO)

15.10.2021

19:12

0

Pevačica je uvek privlačila pažnju svojim odevnim kombinacijama

Jelena Karleuša se prisetila "Zvezda Granda": Da li je ovo njeno najizazovnije izdanje? (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Instagram printscreen/karleusastar

Mnoge je rastužila vest kada je objavljeno da će doći do smene u žiriju "Zvezda Granda", popularnog muzičkog takmičenja, te da će na mesto Jelene Karleuše doći Svetlana Ceca Ražnatović.

24sedam/M.M./ATAImages
 

Jelena je u žiriju bila šest godina, a za to vreme je mnogo puta privukla pažnju - od odnosa sa kolegama, preko komentarisanja kandidata do odevnih kombinacija koje je ponela. Kako se čini, izgleda da i njoj ovaj period nedostaje.

Pevačica je, naime, objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu kada je dolazila na jedno od mnogobrojnih snimanja, a o njenom stajlingu se tada pričalo danima. Ona je nosila srebrnu haljinu za zlatnim detaljima koja je više otkrivala nego skrivala njene zanosne atribute.

Dugu, plavu kosu je vezala u rep, dok je na ruci nosila skupoceni sat. Mnogi su se složili da je ovo možda jedno od Jeleninih najizazovnijih izdanja.

 

 

Podsetimo, Jelena Karleuša je odlučila da se povuče iz žirija u ovom muzičkom takmičenju kako bi se posvetila završavanju albuma i promociji istog. Iako su pokušali da naprave neki dogovor, u tome nisu uspeli, te sada umesto nje u žiriju sedi Ceca Ražnatović. Ipak, mnogi bi voleli da JK vide ponovo, čak i oni kojima su smetali njeni komentari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike