Ana Bekuta priznala da joj nedostaje Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda", a ovako je prokomentarisala Cecu!

14.10.2021

21:41

0

Pevačica je bez dlake na jeziku iznela svoje mišljenje

Ana Bekuta priznala da joj nedostaje Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda", a ovako je prokomentarisala Cecu!
Copyright Ana Bekuta, Foto: A.A./ ATAImages

Ana Bekuta već decenijama važi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima, a publika je upoznala njenu drugu stranu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde već nekoliko godina odlučuje o sudbini mladih pevača početnika. Kako je počela nova sezona i na mesto Jelene Karleuše došla Ceca Ražnatović, Ana je otkrila da li se slaže sa njom i da li joj nekadašnja koleginica iz žirija nedostaje.

- Nema nikakvih čarki između Cece i mene, sve je mirno. Šalimo se među sobom i podižemo emisiju na najviši nivo. Nedostaje mi Karleušin duh, smisao za šalu, zaista mi nedostaje. Ona je oduvek rušila tabu teme i ja je smatram hrabrom ženom, ona zna kako da iznese sve. Karleuša je jedan dobar i divan čovek - rekla je Ana za Kurir.

Jelena Karleuša Printscreen „Zvezda Granda"
 

Podsetimo, Ceca i Ana nisu godinama razgovarale, a razlog za to bilo je što se Ražnatovićka nije pojavila na proslavi tri decenije Bekutinog rada.

- Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo – istakla je Ana tada za medije.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike