Čudo neviđeno! Ceca i Jeca zajedno u Zvezdama Granda, hit snimak napravio pometnju (VIDEO)

09.10.2021

11:07

0

Svi koji su pogledali ovaj video nisu mogli da veruju kakvoj sceni prisustvuju

Čudo neviđeno! Ceca i Jeca zajedno u Zvezdama Granda, hit snimak napravio pometnju (VIDEO)
Screenshot_1 - Copyright 24sedam/M.M./ATAImages

I vrapci na grani već znaju da je pred novu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo do smene u žiriju. Na mesto Jelene Karleuše, koja je tu bila šest godina, sada je došla Svetlana Ceca Ražnatović, a hit snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazao je nešto što se sigurno neće dogoditi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak koji je zapravo isečak iz prethodne sezone u kojoj je bila Jelena, spojen sa izdanjem Ražnatovićeve iz prvih emitovanih emisija. Na snimku vidimo kako bi to izgledalo da su Ceca i Jeca zajedno u žiriju.

 

 

Ovaj video je postao viralan i nasmejao mnoge koji bi voleli da se to zapravo desi.

No, nažalost, toj sceni nećemo skoro prisustvovati s obzirom na to da je poznato da Ceca i Jelena godinama nisu u dobrim odnosima, te da je jedino mesto gde one sede u istom prostoru - sud.

Podsetimo, iako su se mnogi nadali da će Jelena nastaviti da bude u žiriju, ona je saopštila da je došlo do prekida saradnje, te da će se posvetiti radu na albumu i promovisanju istog. Kako je navela, pokušali su da nađu zajednički jezik, ali u tome nisu uspeli. S druge strane, Cecin dolazak u žiri bio je iznenađenje za sve. Ona je rekla da ju je pozvao Saša Popović, dok je on izjavio da su to sadašnji vlasnici "Zvezda Granda" uradili, te je to ostalo nerazjašnjeno. Kako bilo, Cecu sada gledamo iz subote u subotu u popularnom takmičenju, a već je došlo do ozbiljnih čarki između drugih članova žirija i nje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike