Lejdi Gaga iskopirala stajling Jelene Karleuše za koji su je pre tri godine svi napali! (FOTO)

13.10.2021

09:10

0

Autor: Marija Mitić

Naša pevačica nosila je nesvakidašnji modni detalj još 2018. na snimanju emisije "Zvezde Granda" i izazvala brojne rekacije, a sada je identično uradila i svetska zvezda

Lejdi Gaga iskopirala stajling Jelene Karleuše za koji su je pre tri godine svi napali! (FOTO)
karleusa gaga - Copyright Profimedia/Antonio Ahel ATA Images

Jelena Karleuša jedna je od najbolje stilizovanih poznatih ličnosti kod nas, a njene modne kreacije neretko su kopirale i svetske zvezde, što je pevačica često isticala na društvenim mrežama.

Posle Kim Kardašijan, Due Lipe, Kajli Džener i drugih, sada je i Lejdi Gaga bila inspirisana upravo našom pevačicom, pa je tako nedavno ponela potpuno isti, upečatljiv aksesoar. Reč je naime o modnom dodatku napravljenom od novčanica dolara, koji je izazvao pravu buru kada ga je Jelena ponela 2018. godine.

 

 

Jelenu su tada mnogi napali misleći da je reč o pravom novcu, dok je ona odmah zlim jezicima odgovorila na svom tadašnjem Tviter nalogu.

 - Najstrašniji momenat mog stajlinga jeste da polumozgovi ( a ima ih mnogo), stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama... Gde ja živim... - napisala je Jelena tada.

Printscreen Facebook/ Zoran Birtašević
 

Koliko je Lejdi Gaga upućena u našu estradu ili samo lik i delo Jelene Karleuše, svedoči to što se pojavila sa potpuno istim modnim dodatkom, kada se uputila u Vegas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Jelena je tada ispod ovog "ogrtača" nosila crno odelo dubokog dekoltea, dok se Lejdi Gaga odlučila za romantičnu belu haljinu sa crvenim tufnama.

Karleuša se još uvek nije osvrnula na to što je iskopirala jedna od najvećih svetskih zvezda, ali ne sumnjamo da će to ubrzo uraditi, kao što je i do sada bio slučaj.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike