Suzana Mančić o odnosu sa grčkim biznismenom: Udata sam, a kao devojka živim!

12.09.2021

11:58 >> 17:29

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka otkrila kako funkcioniše sa sadašnjim, ali i bivšim mužem

Suzana Mančić o odnosu sa grčkim biznismenom: Udata sam, a kao devojka živim!
Copyright Suzana Mančić, Foto: A.A./ ATAImages

Nekadašnja Loto devojka, voditeljka Suzana Mančić u srećnom je braku već tri godine sa grčkim biznismenom Simeonom Ocokomosom. S obzirom da on živi u Grčkoj, Mančićeva je na relaciji Srbija – Grčka, a ističe da nikada ne bi mogla da napusti Beograd zbog toga što je za ovaj grad i našu zemlju vežu posao, deca, prijatelji, karijera…

Suzana kaže da razdvojenost ne utiče negativno na nju i supruga, te da uživa u tome što živi “kao devojka”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Sa Simeonom sam tri godine u srećnom braku i ništa ne bih menjala. On je non-stop u poslu, oboje smo radoholičari i zbog toga moram da ga pratim i putujem više tamo nego što on dolazi u Beograd. Kao što sam vezana za Srbiju, on je za Grčku i mi se razumemo i dobro funksionišemo. On me je terao da se preselim kod njega još odavno, ali ne znam da li bih to mogla. Ovako smo navikli, a ako se desi da se javi potreba za nekim promenama, tako će i biti. U Srbiji sam napravila karijeru, tu su mi ćerke, porodica, prijatelji i poslovi, tako da mislim da ne bih bila spremna da odem i da mi sve to bude na distanci. Bez obzira na to što smo često razdvojeni, to ne utiče loše na naš odnos. Udata sam, a živim kao devojka! Volim tako da se našalim – kaže voditeljka, pa se potom prisetila kako je od supruga u jeku epidemije koronavirusa bila razdvojena mesecima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Simeon i ja se nismo videli nekoliko meseci kad je virus bio najjači. Četiri meseca se nismo videli, čuli smo se tako što smo preko video-poziva razgovarali, tako smo se gledali i obaveštavali jedno drugo o tome kakva je epidemiološka situacija. Kod njega sam otputovala čim su mere popustile i nadam se da se takve zabrane više neće ponoviti.

Suzana je otkrila da je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Nebojšom, sa kojim ima dve ćerke – Nataliju i Teodoru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem – rekla je ona za Srpski Telegraf.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike