Čas ga mrze, čas ga vole! Obožavateljka najpre urnisala Slobu Radanovića, a sada mu uputila kompliment! (FOTO)

04.09.2021

08:32 >> 10:08

0

Autor: D. Božović

Pevač je bio iznenađen reakcijom devojke koja ga je obasula negativnim komentarima, a tri godine kasnije pozitivnim

Čas ga mrze, čas ga vole! Obožavateljka najpre urnisala Slobu Radanovića, a sada mu uputila kompliment! (FOTO)
Copyright Sloba Radanović, ATAImages, Antonio Ahel

Pevač Sloba Radanović privlači veliku pažnju javnosti gde god da se pojavi, a prijemno sanduče mu je zatrpano svakakvim porukama, od onih pozitivnih, do onih negativnih, a bilo je čak i uvreda.

Neretko sa svojim pratiocima na Instagramu objavi i po neku prepisku, a sada mu je jedna posebno privukla pažnju, a evo i zbog čega. Naime jedna korisnica pomenute društvene mreže ga je prvo izvređala, da bi ga nedavno pohvalila. I samog Radanovića je ova poruka iznenadila, te je objavio poruke koje je primio od ove obožavateljke uz opis – „Zima protiv leta”.

Sloba Radanović, Printscreen Instagram/slobaradanovic

– Karma će ti se servirati jednog divnog dana. Podsećaš me na mog bivšeg, isto je bio sr*nje kao ti – napisala je ona 21. novembra 2018. godine, ali nakon tri godine kasnije, ova korisnica Instagrama je promenila mišljenje o Slobi i uputila mu kompliment zbog kog je Radanović i te kako bio iznenađen.

– Divno si stvorenje – napisala je ista devojka danas.

Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages

Podsetimo, Radanović već duže vreme uživa u ljubavi sa verenicom Jelenom Đuričanin, a kako je ranije rekao, iako se još uvek nisu zavetovali na večnu ljubav, oni funckionišu kao da su u braku.

– Iskreno, to će ići spontano. Nama je sada kao da smo već u braku, sve je idelno, a mi već živimo zajedno. Mi se super slažemo i više ne možemo jedno bez drugog – ispričao je Sloba za „Srbiju Danas”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike