Sin Bore Draljače otkrio razlog zbog kog na pomenu nije bilo kolega sa estrade

11.10.2021

18:30

0

Najuži članovi porodice izašli su juče popodne da zapale sveću poznatom folkeru

Sin Bore Draljače otkrio razlog zbog kog na pomenu nije bilo kolega sa estrade
Copyright Bora Drljača Foto: Printscreen Youtube

U nedelju, 10. oktobra, navršilo se godinu dana od smrti Bore Drljače, a povodom toga juče je održan pomen, na kojem su prisustvovali uži članovi porodice i nekoliko prijatelja i saradnika. Kako brojne pevačeve kolege nisu bile obaveštene o izlasku na groblje, Borin sin je otkrio pravi razlog zbog kog je mali broj ljudi došao na Novo bežanijsko groblje. 

- Godinu dana brzo prođe, juče je bio posebno tužan dan, okupili smo se na groblju. Bilo je nekoliko Borinih kolega i koleginica. Pošto je bilo loše vreme, nisam želeo da forsiram i da obaveštavam ljude - rekao je Vladimir Drljača, sin Bore Drljače u emisiji „Puls Srbije“.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Brojne Drljačine kolege kažu da je on bio čista pozitiva, uvek je bio spreman za smeh i šalu, a njegov sin kaže da je takav bio u privatnom životu.

- Nije bio drugačiji privatno. On je bio to što jeste. Što se tiče profesije, našao se sto odsto. I kod kuće je bio običan, nije bio nametljiv. Bio je skroman i čovek iz naroda. Mislio sam da će da peva do stote. Uvek je bio vitalan i zdrav, ali ga je bolest stigla - rekao je pevačev sin. 

Inače, Borin saborac i kolega, Era Ojdanić je priznao da nije bio na pomenu, ali da ne zamera pevačevim naslednicima što ga nisu zvali. On otkriva i da je imao potrebu da mu zapali sveću, jer ga je sanjao. 

Printscreen
 

- Nisam do sada nijednom posetio njegov grob, ali moraću da „ugrabim" vremena da odem. Ne znam zbog čega me nisu njegova deca obavestila o pomenu. Ja im ne zameram, verovatno se nisu setili, nemaju vremena... Video sam da je bila Milena Plavšić danas na pomenu, ona je bila jako vezana za Boru... Mnogo vremena smo Bora i ja proveli zajedno, kako na turnejama, tako i ovako privatno. Strašno mi nedostaje, kad god uđem u neki studio osećam kao da će da se pojavi odnekud i zapeva, ali njega nema... Ne mogu da se pomirim s tim da ga nema - kazao je Ojdanić za „Pink.rs“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike