Ivana Bogićević o Marini Tucaković, poslednjoj pesmi koju je za nju uradila i koliko ju je platila!

12.10.2021

07:15

0

Čuvena hitmejkerka je za zvezdu "Granda" napisala tekst, koji će se ispostaviti da je njen poslednji. Za 24sedam Ivana je otkrila sve detalje saradnje

Ivana Bogićević o Marini Tucaković, poslednjoj pesmi koju je za nju uradila i koliko ju je platila!
ivana bogicevic - Copyright Instagram printscreen/ivanabogicevic_

Ivanu Bogićević su široke narodne mase upoznale u prošloj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a svojom pojavom i pevanjem privukla je veliku pažnju. Njen mentor je bila Ana Bekuta, koja joj je puno pomogla, pa tako i pri radu na njenoj prvoj pesmi koja je proteklog vikenda ugledala svetlost dana. Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste da joj je tekst za pesmu napisala Marina Tucaković, koja je 19. septembra preminula. Ovo je bio Marinin poslednji tekst koji je uradila.

Za 24sedam Ivana je ispričala kako je došlo do saradnje sa Marinom, kako je izgledalo njihovo upoznavanje, ali i da li je za ovaj tekst izdvojila veliki novac.

- Do saradnje je došlo tako što sam ja našla muziku za tu prvu pesmu, ali mi je falio tekst. Čula sam se sa Anom Bekutom, koja je uvek bila uz mene, pitala sam je kod koga da idem, ona mi je bez razmišljanja rekla 'Kod Marine Tucaković'. Znala je šta ja želim i šta mi treba. Bilo je pitanje da li će moći da napiše tekst zbog svog stanja, ali skupila je snage. Vidim da se piše da ga je uradila za 10 minuta, uradila ga je za 20 - kroz smeh kaže Ivana i otkriva kako je izgledao susret sa Marinom:

Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1
 

- Ana me je odvela kod nje, da vidimo kako je ona zamislila da se to otpeva, a i naravno da je upoznam. S obzirom na to kakvo je njeno stanje bilo, jako je lepo protekao naš susret. Bila je radosna, trudila se da dobro izgleda, da ne pokazuje da joj je loše. Ja nekako zbog svega kao da se ne sećam šta se sve desilo, sećam se susreta sa njom, tog dela, a ostalo mi je kao kroz maglu. Velika mi je čast, stvarno, žao mi je što je ovo uopšte njen poslednji tekst, ja sam planirala da mi napiše još mnogo pesama, ona je bila vrhunska u tome.

Zbog toga što je deo naziva pesme "Moda", mnogi su pomislili da je Marina malo utkala u tekst i svoj život, jer je volela šoping. Ivana nam je objasnila da se to videlo kod nje, da uživa u lepim stvarima, što je shvatila po onome što je Ana Bekuta uradila.

- Ana joj je kupila jednu torbu, jako modernu, lepu, pa sam zaključila da je volela modu, kupovinu, da se oblači, sređuje, kao i svaka žena - priča nam Ivana.

Ivana Bogićević ,,Zvezde Granda" printscreen
 

Ivana nam je iskreno rekla da su reakcije na njenu pesmu i spot podeljene, što je po njoj dobro jer smatra da ne može svako da je voli. Kako je dodala, ona planira saradnju sa Laćom, Marininim sinom, jer joj je hitmejkerka pustila drugu pesmu kada je bila kod nje, ali se na kraju nije desilo da je dobije, te će probati da to uradi sa njim.

Kako se mnogo spekulisalo ko je ostao dužan novac Marini za pesme koje im je uradila, pitali smo Ivanu da li je to kod nje slučaj.

- Nisam ostala dužna, mi smo to odmah regulisali na početku. Neću otkrivati koja cifra je u pitanju, ali ako vam kažem da je vredela svakog dinara, zaključićete sami. A što se tiče toga da li sam ostala dužna, moj otac me je naučio jednu dobru izreku "Prostri se koliko si dugačak", time će svima sve biti jasno - zaključila je Ivana za 24sedam.

Ivana Bogićević, Printscreen Instagram Ivana Bogićević
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike