Tucakovićeva je za nju napisala poslednji tekst, videle su se pre mesec dana: Nije to više bila ta Marina...

21.09.2021

19:49 >> 11:33

0

Autor: Marija Mitić

Nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana...

Tucakovićeva je za nju napisala poslednji tekst, videle su se pre mesec dana: Nije to više bila ta Marina...
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Marina Tucaković napisala je nebrojeno mnogo pesama za domaće pevače, a skoro sve su postale veliki hitovi. Hitmejkerka preminula je juče, a iza sebe je ostavila prelepe stihove u kojima će večno živeti.

Poslednju pesmu napisala je za učesnicu prošlogodišnje sezone takmičenja “Zvezda Granda”, Ivanu Bogićević, koju ćemo tek imati prilike da čujemo.

Ivana Bogićević ,,Zvezde Granda” printscreen

– Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći, a da je ona radila. Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pesma je nastala za 20 minuta. Sećam se da je Marina rekli Ani: „Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna“, ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove – rekla je Ivana i otkrila kako je protekao njihov susret.

– Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana. Puštala mi je neke svoje pesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pesmu od nje, ali eto, viša sila – završila je Ivana za Grand Online.

Marina Tucaković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takođe i Ana Bekuta je ispričala da je Marinu poslednji put videla kada je otišla po pesmu Ivane Bogićević, kojoj je u takmičenju bila mentorka.

– Videla sam je pre mesec dana kada sam išla po pesmu koju je napisala mojoj kandidatkinji – rekla je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike